Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

12:56  |  30/11/2022

Data i hora oficial

El temps

FINALITZA LA FASE DE SUPORTS DE PROPOSTES DELS PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS 2019

 • Montmelo decideix - Pressupostos Participatius 2019

  Montmelo decideix - Pressupostos Participatius 2019

12/8/2019

Fins a 220 persones han donat 497 suports a les propostes del pressupostos participatius. Un cop finalitzat el recompte de suports, els equips tècnics ja treballen per desenvolupar  les 10 propostes que han recollit més suports, entre les quals votarà la ciutadania.

 

La ciutadania de Montmeló va fer fins a 102 propostes a la plataforma DECIDIM. Les propostes acceptades han pogut rebre el suport de la ciutadania des del dia 8 de juny fins el 8 de juliol. Durant aquest termini les 146 persones registrades a la plataforma, han donat 275 suports.

 

Un cop finalitzada la fase virtual es va obrir un període extraordinari entre el 10 i el 19 de juliol, per tal que totes aquelles persones que hi volguessin participar presencialment, poguessin fer-ho a través d’una butlleta. Durant aquesta setmana 74 persones van donar els seus suports dipositant-los a les urnes que es van posar a la piscina municipal, al Casal de la Gent Gran, a la Biblioteca i a la Oficina d’Atenció a la Ciutadania, recollint un total de 222 suports que s’han afegit als recollits a través de la plataforma.

 

Durant els propers mesos els ciutadans i ciutadanes empadronats/es a Montmeló podran participar en els Pressupostos Participatius 2019, escollint aquells projectes que més els agradin fins arribar als 150.000€ previstos. El llistat de projectes que actualment estan en fase de valoració tècnica i entre els quals escollirà la ciutadania són els següents:

 

 1. Coberta de pista poliesportiva de l’escola Sant Jordi
 2. Carrers i places accessibles per a tothom
 3. Pintar i millorar els tancaments del Casal de la Gent Gran
 4. Ampliació pavelló esportiu
 5. Vigilància al llocs problemàtic del poble
 6. Arranjar el jardí i posar màquines d’exercici al pati del casal de la Gent Gran
 7. Creació d'una nova zona per a la pràctica del skateboard
 8. Adequació de la Sala d'activitats dirigides del pavelló
 9. Coberta del pati del Casal de la Gent Gran
 10. Arranjar la Quintana

 

 

La ciutadania podrà veure el cost de la inversió i com es concreten els projectes esmentats, votant aquells que cregui més necessaris pel municipi. La votació està prevista pel proper mes d’octubre a través de la plataforma DECIDIM (decidim-montmelo.diba.cat).

 

 


           Data de modificació: 18/08/2019 11:47:27