Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

10:28  |  30/11/2022

Data i hora oficial

El temps

S'HA INICIAT LA DISTRIBUCIÓ DEL NOU ADHESIU IDENTIFICADOR PER A LA ZONA TARONJA DE RESIDENTS

  • Nou adhesiu de la zona taronja a Montmeló

    Nou adhesiu de la zona taronja a Montmeló

28/9/2019

Durant aquesta setmana, les persones titulars d'un vehicle inscrit a Montmeló, estan rebent una carta informativa amb el nou distintiu per estacionar de manera gratuïta en els aparcaments delimitats com a "Zona taronja".

L'Ajuntament de Montmeló està realitzant la distribució als domicilis dels titulars d'un vehicle registrat al municipi, el distintiu identificador per a l'estacionament gratuït en l'aparcament de zona de residents, que servirà durant els anys 2019 i 2020.

Les zones de residents (zona taronja) són espais delimitats per a l'estacionament, estan en funcionament cada dia de l'any en horari de 8 a 20 hores, resten exclosos tots els dissabtes, diumenges, dies festius i el mes d'agost.

Hi tenen dret a rebre aquest distintiu els veïns i veïnes empadronats a Montmeló i els titulars o conductors habituals d'un vehicle (turisme) segons el que disposa el reglament regulador del servei d'estacionament amb limitació horària de vehicles a l'espai públic del municipi de Montmeló, aprovat pel Ple del mes de març i publicat al web de l'Ajuntament: www.montmelo.cat.

Les persones que matriculin el seu vehicle amb data posterior a octubre de 2019 o que no hagin rebut el distintiu i compleixin els requisits exposats, podeu contactar amb l'Oficina de la Policia Local, de dilluns a divendres de 8 a 15 hores. Allà us informaran sobre el tema i tramitaran si escau un distintiu pel vostre vehicle.Data de modificació: 17/10/2019 09:28:55