Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

03:05  |  10/12/2022

Data i hora oficial

El temps

LES PISCINES MUNICIPALS, ESPAI DE TROBADA PER FER ESPORT I ACTIVITATS DE LLEURE

  • Balla per l'Esclerosi amb For Dance Center

    Balla per l'Esclerosi amb For Dance Center

19/7/2019

Les piscines municipals és l'equipament que més flux de públic atrau durant la temporada d'estiu. Enguany això s'està veient incrementat amb les hores d'obertura en horari nocturn. Aquesta és la primera temporada que es realitza aquest horari de nit i l'afluència de públic és de moment moderada. El mes d'agost serà un bon moment perquè les persones usuàries d'aquesta instal·lació puguin gaudir dels banys de nit a la renovada piscina gran.

 

Per la seva banda, els cursets de natació del juliol han tingut molt bona acollida i tots els grups s'han omplert. Així com les activitats esportives dirigides a l'aigua que han comptat amb una molt bona participació, especialment en els horaris de primera hora del matí i en horari de tarda.


Finalment destacar que un any més l'Ajuntament s'ha sumat a la campanya Mulla't per l'Esclerosi Múltiple que es va celebrar diumenge 14 de juliol, de 10 a 13 h, a les piscines municipals.

 

A les 11.15 h, Olga Carrillo, de l'escola For Dance Center, va dirigir una classe de ball a la gespa, per animar la matinal solidària I a les 12 del migdia es va fer la capbussada simultània a la piscina gran. Altres participants van optar per col·laborar nedant per l'esclerosi o comprant productes de marxandatge en benefici de la FEM. El recompte final va ser de, 196 persones van realitzar el salt simultani, es van nedar 11.750 m solidaris i es van recaptar 75,70 € de donatiu. D'aquesta manera, es dóna suport a totes les persones afectades per aquesta malaltia neurològica en la vessant d'assistència personal i investigació científica.Data de modificació: 25/07/2019 20:32:44