Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

03:55  |  10/12/2022

Data i hora oficial

El temps

TERESA CUNILLERA, DELEGADA DEL GOVERN A CATALUNYA, VISITA MONTMELÓ I LA ZONA REHABILITADA DE LA LLOSA DE SOTERRAMENT

  • Visita de la delegada del Govern a Catalunya, Teres cunillera

    Visita de la delegada del Govern a Catalunya, Teres cunillera

20/7/2019

La delegada del Govern a Catalunya, Teresa Cunillera, va realitzar una visita institucional a Montmeló dilluns dia 15, on ha reafirmat el seu compromís amb el món municipal.

 

La delegada es va reunir a l’Ajuntament amb l’alcalde i altres membres de la Corporació Municipal, va signar el Llibre d’Honor de l’Ajuntament i va fer una visita a la zona rehabilitada de la llosa de soterrament per comprovar la col·laboració entre el Govern Central i el govern local.

 

Tant l’alcalde com la delegada han ressaltat la bona sintonia entre administracions que es tradueixen en la realització de diferents projectes que beneficien a la ciutadania. Properament es licitaran les obres de la segona fase de la urbanització de la zona que va des de l’avinguda Pompeu Fabra fins el final de la llosa en direcció a Granollers.

 

Aquesta segona fase ja té el projecte redactat i actualment està en fase de supervisió per aprovació tècnica que està prevista per aquest mes. Aquesta actuació abasta una superfície de 15.000 m2, amb un valor base de licitació, sense IVA, de 2,5 milions d’euros.Data de modificació: 25/07/2019 20:04:44