Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

13:57  |  26/11/2022

Data i hora oficial

El temps

ÚLTIMA SETMANA PER SOL·LICITAR LA SUBVENCIÓ DEL CENS GENÈTIC DE GOSSOS AMB MOSTRES D'ADN

  • Cens caní: EPresa de mostra

    Cens caní: EPresa de mostra

  • Cens caní: activació del codi QR de la xapa

    Cens caní: activació del codi QR de la xapa

18/7/2019

La campanya de Cens genètic de gossos amb mostres d'ADN està tenint una molt bona acollida i ja es porten censats més de 250 gossos.

Els vals per a poder realitzar la presa de mostra es poden aconseguir de manera telemàtica, mitjançant l'Oficina Virtual de Tràmits, o presencial a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania. Amb aquest val cal demanar cita prèvia al Centre Veterinari del Vallès (Av. Pompeu Fabra, 29 Montmeló) que és la clínica veterinària concertada i autoritzada per l'empresa ADN Caní, adjudicatària del concurs públic.

Tingueu en compte que el 31 de juliol finalitza el termini per sol·licitar la subvenció del 100% del cens genètic de gossos amb mostres d'ADN. El preu per inscriure en el registre genètic caní serà de 35 € a qualsevol clínica veterinària.

Fer la presa de mostra en qualsevol altre centre ha de complir uns requisits tècnics imprescindibles perquè sigui vàlida. Els marcadors genètics que la vostra clínica ha d'analitzar són els recomanats per l'ISAG (International Society for Animal Genetics). Un cop la clínica us faci lliurament de l'informe del resultat obtingut, haureu de portar el document per a la seva incorporació a la base de dades del cens caní genètic de l'Ajuntament de Montmeló a les oficines de l'OAC, mitjançant registre presencial.Data de modificació: 18/07/2019 17:58:49