Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

16:59  |  29/01/2023

Data i hora oficial

El temps

OBRES D'ASFALTAT EN DOS TRAMS. ES DONARÀ PAS ALTERNATIU DURANT LA DURADA DE LES OBRES

  • Pg. del riu Besòs des del Vas Apol·linar fins al carrer Onze de Setembre

    Pg. del riu Besòs des del Vas Apol·linar fins al carrer Onze de Setembre

  • Verneda del Congost des de la ronda del Pedregar (rotonda olivera) fins el pont de l'autopista

    Verneda del Congost des de la ronda del Pedregar (rotonda olivera) fins el pont de l'autopista

14/7/2019

Aquesta setmana es durà a terme les dues actuacions del Pla anual de manteniment de l'asfaltat, que van quedar pendents el passat mes de juny.

El Pla anual d'asfaltat va començar el passat mes de juny amb la reparació dels carrers Mossèn Jacint Verdaguer, Dr. Robert i Bosc i Gimpera i va continuar amb la reparació d'alguns esvorancs puntuals i finalitzarà amb la reparació de les connectivitats de les obres de l'antiga carretera BV-5003 amb els carrers adjacents.

A causa de l'arribada del Gran Premi de MotoGP i posteriorment la Festa de Sant Joan i la Festa Major, van quedar pendent d'asfaltar dos trams que finalment es realitzaran durant aquesta setmana, concretament els dies 18 i 19 de juliol. Es tracta del tram del vial de la Verneda del Congost a l'alçada del pont del Raiguer i el tram del Passeig del riu Besòs en l'entronc amb la rotonda del Vas Apol·linar.

Aquestes obres de manteniment no impediran el trànsit rodat. Els treballs d'asfaltat provocaran talls de trànsit puntuals i restriccions, ja que es donarà pas alternatiu per no interrompre completament la circulació.Data de modificació: 18/07/2019 18:35:24