Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

05:21  |  04/12/2022

Data i hora oficial

El temps

PRESENTADA LA 25A EDICIÓ DE LES AMV 24 HORES DE CATALUNYA DE MOTOCICLISME

  • Presentació de les AMV 24 Hores de Catalunya de Motociclisme

    Presentació de les AMV 24 Hores de Catalunya de Motociclisme

28/6/2019

El director del Circuit, Joan Fontserè, ha presentat oficialment la Ronda, una activitat que ret homenatge a la prova i a tota l’afició que la fa possible, en aquesta efemèride. 

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló). La 25a edició de les AMV 24 Hores de Catalunya de Motociclisme s’ha presentat aquest migdia al Circuit de Barcelona-Catalunya en un ambient immillorable. L’espai Montjuïc Club ha reunit a alguns dels protagonistes del cap de setmana i ha desvetllat alguns secrets d’una de les edicions més especials fins la data.

Equips com Kawasaki Català Aclam, Yamalube Folch Endurance, Proelit Racing Team, B The Travel Brand End. Racing o FRM 91 Endurance han estat presents. L’acte ha estat presidit per Joan Fontserè, director del Circuit de Barcelona-Catalunya; que ha estat acompanyat d’altres autoritats com Josep Maria Mañé, president de la Federació Catalana de Motociclisme; Pere Rodríguez, alcalde de Montmeló; i Toni Reig, director del Consell Català de l’Esport.

Joan Fontserè, director del Circuit de Barcelona-Catalunya, ha posat en valor el caràcter social de la prova, que s’ha tingut en compte per crear la Ronda 25è Aniversari de les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme, el dissabte 6 de juliol. “Les 24 Hores són un esdeveniment que genera molta afició, i per això hem creat aquest recorregut secret per a motos de touring per diverses poblacions de Catalunya, amb sortida i arribada al Circuit, des d’on es podrà gaudir de la cursa. És una manera de retre homenatge a aquestes 25 edicions i també a totes aquelles persones que li donen sentit, a l’afició” ha comentat. La Ronda també inclou dues voltes a la pista del Circuit. En el vessant esportiu, el director de la instal·lació ha volgut destacar “el 10% en l’increment de la participació, la major dels darrers 3 anys”, amb 56 inscrits.

 

Els aficionats podran viure la 25a edició de les AMV 24 Hores de Catalunya de Motociclisme gratuïtament. Les invitacions es poden descarregar a: www.circuit.catData de modificació: 04/07/2019 19:18:14