Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

07:48  |  04/12/2022

Data i hora oficial

El temps

FESTA MAJOR TROPICAL A MONTMELÓ

  • Toc d'inici amb Catfolkin

    Toc d'inici amb Catfolkin

  • Holi Dolly

    Holi Dolly

  • El Rapte

    El Rapte

3/7/2019

Si hi ha alguna cosa que ha caracteritzat els quatre dies viscuts de Festa Major de Montmeló, han estat les altes temperatures. Per això, algunes activitats de dia es van veure desfavorides per l'onada de calor viscuda i les activitats de nit van obtenir un ple de públic.

Dijous es va iniciar la festa amb una nova coreografia, més senzilla i a ritme de ball en línia, de la versió de Catfolkin de Toc d'Inici de Festa Major. La festa va continuar a ritme de timbals i correfoc i va finalitzar el primer dia amb la plaça de la Quintana plena d'escuma i aigua.

El més destacat del divendres 28 de juny va ser l'actuació de Catfolkin als jardins de la Torreta que va presentar a Montmeló els temes de la seva última gira "Que no s'aTOURi".

Dissabte va ser, com ja és habitual, el dia dedicat a la festa de l'aigua, la festa Holi Dolly i l'arrossada popular al barri de la Cucurny. La nit va donar pas a una de les novetats d'aquest any: es tractava de l'espectacle "EL Rapte". Més d'un centenar de joves van saltar a la plaça de la Vila sota el foc i l'aigua i amb la música en directe d'una banda local creada per a l'ocasió. Aquesta primera edició va comptar amb més públic mirant que participant. La colla de diables, organitzadors de l'esdeveniment, esperen que les pròximes edicions del Rapte siguin més participatives.

Diumenge es va tancar la festa amb una divertida gimcana per a joves, protagonitzada entre "zombis i humans". Cal assenyalar que els focs d'artificis no es van dur a terme, per l'alerta de perill d'incendi llançada per Generalitat i Protecció Civil.

A més de la calor, cal destacar finalment l'alt nivell general dels espectacles: els concerts de l'espai Jove de la Torreta, les orquestres de l'envelat de la Quintana. I fer un esment especial els tres espectacles de circ presentats a l'espai de l'Estació Jove.Data de modificació: 09/07/2019 11:25:14