Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

06:11  |  01/10/2022

Data i hora oficial

El temps

ÚLTIMS DIES PER A PARTICIPAR A L'ENQUESTA DE LA FESTA MAJOR 2019: VOLEM SABER LA TEVA OPINIÓ

  • Enquesta Festa Major 2019

    Enquesta Festa Major 2019

7/7/2019

Amb l'objectiu de millorar la programació de Festa Major i de fer partícip a la ciutadania de l'organització de la Festa, l'Ajuntament ha adjuntat al programa una enquesta amb diferents preguntes. Fins el 12 de juliol, es pot realitzar l'enquesta a diferents canals.


El qüestionari pregunta a la ciutadania sobre els aspectes més importants de la nostra Festa: espais, actuacions, activitats culturals i familiars, etc.. També hi ha un espai per a suggeriments i finalment una invitació a formar part activa de l'organització de la propera Festa Major.

La regidoria de Festes i Tradicions està especialment interessada en què l'enquesta sigui emplenada pel nombre més gran de persones possible. Al taulell de l'OAC i en el de la Biblioteca la Grua s'han instal·lat unes urnes on es poden dipositar -fins al dia 12 de juliol- les enquestes. També es pot omplir l'enquesta de manera digital, a la plataforma Decidim o mitjançant un formulari del web municipal.

Amb el resultat de les enquestes, es realitzarà una valoració per part de l'actual grup de treball "Reinventem-nos", que ha participat en l'organització de la Festa Major 2019 i s'incorporarà al grup a totes les persones que en l'enquesta hagin mostrat interès a formar part.  Esperem la participació del nombre més gran de gent.

 

 

Enquesta on-line:Data de modificació: 11/07/2019 20:42:51