Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

12:17  |  28/03/2023

Data i hora oficial

El temps

ÚLTIMA SETMANA PER DONAR EL TEU SUPORT ALS PROJECTES QUE MÉS T’AGRADIN

  • Dóna suport a les propostes

    Dóna suport a les propostes

  • Plataforma decidim-montmelo.diba.cat

    Plataforma decidim-montmelo.diba.cat

2/7/2019

El proper 8 de juliol finalitza la fase de recollida de suports que determinarà quins projectes passaran a la valoració tècnica per posteriorment accedir a la votació final.

 

L’edició d’enguany dels Pressupostos Participatius dotarà amb 150.000€ de l’exercici 2019 a les propostes que siguin triades pels ciutadans i les ciutadanes de Montmeló, i es per això que es molt important la vostra participació per tal de que el consens sigui el més ampli possible.

 

A hores d’ara, s’han realitzat un total de 138 suports entre els diferents propostes. Ocupen les primeres posicions l’ampliació del pavelló esportiu, veles per tenir més ombra a la Llosa i la millora dels parcs infantils.

 

Per donar suport a les propostes, s’haurà de fer a través de la plataforma Decidim Montmeló, amb previ registre, ja que és necessari disposar de correu electrònic. Els ciutadans i ciutadanes majors de 16 anys hauran d’escollir un màxim de 3 propostes i donar-hi suport en el termini exposat.

 

Les propostes que recullin més suports seran les que finalment passaran a ser valorades econòmicament per l’equip tècnic i posteriorment votades per la ciutadania. Es preveu que la fase de votació s’iniciï el dia 2 d’octubre i finalitzi el 2 de novembre. 

 

Dóna el teu suport i decideix què necessita Montmeló!Data de modificació: 02/07/2019 14:18:58