Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

16:06  |  15/08/2022

Data i hora oficial

El temps

LA FESTA MAJOR DE MONTMELÓ DISPOSARÀ D'UN PUNT LILA A L'ESPAI DE LA TORRETA

  • Futlletó informatiu sobre el Punt Lila i les agressions sexuals

    Futlletó informatiu sobre el Punt Lila i les agressions sexuals

26/6/2019

L'objectiu és tenir una Festa Major lliure d’assetjaments o agressions sexuals, un espai respectuós amb la diversitat sexual i de gènere.

 

Entre les novetats que trobareu aquest any a la FM de Montmeló tenim la incorporació d'un Punt Lila a l’espai de la Torreta, amb l'objectiu de promoure la prevenció de situacions de violència de gènere o masclista en contextos de festa i atendre'n possibles casos. Estarà ubicat al costat de l’escenari i actuarà com a espai d'informació, assessorament i, si cal, d'activació del circuit d’actuació en cas d’agressió.

 

 

El Punt lila el portaran les dues persones que dinamitzen l'espai de l'Estació Jove, que atendran els dubtes, posaran a prova als joves amb algunes dinàmiques i si s'escau, atendran possibles casos amb total confidencialitat.

 

El Punt Lila està dins de la campanya "Montmeló lliure d'agressions sexistes" de Festa Major 2019, que s'ha elaborat enguany. El document que s'adjunta descriu el Punt Lila amb els seus objectius, les dinàmiques que s'hi realitzaran, el circuit d'actuació en cas d'agressió i les tipologies d'agressions masclistes organitzades en nivells.

 

A banda, es facilitarà material a les persones que participin en les dinàmiques preparades. Polseres, xapes fetes pels joves de l'Estació i díptics informatius sobre el servei del Punt Dona i el Punt Lila.

 

Aquest espai es farà amb el suport de la Diputació de Barcelona, que cedirà una carpa de Punt Lila que s'estrenarà a la Festa Major de Montmeló.

 Data de modificació: 27/06/2019 17:32:01