Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

18:08  |  25/01/2022

Data i hora oficial

El temps

TOT PREPARAT PERQUÈ COMENCI LA FESTA MAJOR

  • Programa de la Festa Major de Montmeló 2019

    Programa de la Festa Major de Montmeló 2019

24/6/2019

Espectacles, concerts, balls, aigua, foc, esports, gegants, diables, gitanes, cercaviles, castells de foc, aperitius, xip-xap, sardinada, espai jove, holi Dolly i moltes més activitats durant quatre dies de festa des del matí fan a la matinada. Això és la Festa Major de Montmeló.

 

Enguany, e Toc d'inici de Festa Major es consolida com l'acte participatiu de la cultura tradicional a Montmeló i la polca ja és la cançó de referència de la nostra Festa Major, gràcies a la versió que Catfolkin va realitzar l'any passat. La comissió del Toc d'Inici ha realitzar dos tallers oberts a la ciutadania, per ensenyar a ballar la versió de Catfolkin de la peça del Toc d'Inici que sonarà dijous 27 de juny per obrir els actes de la Festa Major.

 

Amb aquests tallers es posa en marxa les activitats de preparació de la Festa Major 2019 que, per setè any consecutiu compta amb un nou mocador, aquest any de color taronja. El preu del mocador 2019 és de 2€. Des de l'Ajuntament, us convidem a penjar als vostres balcons els cinc mocadors de festa que fins ara s'han elaborat, per tal de donar color al poble. Si no teniu els mocadors d'anys anteriors, els podeu adquirir al Centre Cultural La Torreta pel preu d'1€..

 

El programa de festes ofereix diferents novetats. La colla de Diables deixaran de fer l'espectacle de Bèsties de la plaça de la Constitució i organitzen un espectacle de foc i aigua a la plaça de la Vila, sota el nom de "EL Rapte". Per la seva banda., la trobada de Gegants passarà a ser diumenge al matí i finalitzarà als Jardins de la Torreta, juntament amb la degustació d'aperitius. La darrera novetat porta per nom "Apocalipsi Zombie", una activitat gimcana organitzada per CIJ Esplaia't, que promet molta diversió entre el públic jove del Municipi. Aquest joc es portarà a terme diumenge després del castell de focs i tancarà les activitats de la Festa Major 2019.

 Data de modificació: 27/06/2019 17:48:53