Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

10:39  |  15/04/2021

Data i hora oficial

El temps

JORDI DOMÈNECH PRESENTA EL SEU LLIBRE PREMI MARTA MATA DE PEDAGOGIA 2018 A LA BIBLIOTECA

  • Jordi Domènech

    Jordi Domènech

  • Presentació del llibre de Jordi Domènech

    Presentació del llibre de Jordi Domènech

14/6/2019

Dilluns 3 de juny va tenir lloc la presentació del llibre de Jordi Domènech "Aprenentatge basat en projectes, Treballs pràctics i Controvèrsies: 28 propostes i reflexions per ensenyar ciències" a la Biblioteca Municipal La Grua; una xerrada per tractar els temes centrals del llibre de la mà de l'autor juntament amb Isabel Llorente, directora de l'institut Marta Estrada de Granollers, on actualment Domenech és professor.


El llibre és una invitació a habitar l'espai incòmode que se situa entre el discurs i la pràctica; un diari de viatge que narra la recerca de millors maneres d'ensenyar i d'afavorir l'aprenentatge de les ciències i que va ser guardonat amb el premi Marta Mata de Pedagogia 2018.

 

El llibre de Jordi Domènech és que les coses són complexes: "o hi ha fórmules màgiques: hi ha fórmules, però no són màgiques. Això vol dir que aquestes fórmules xoquen amb aspectes de la realitat, alguns dels quals podem canviar (l'organització d'aula, el paper dels alumnes, com avaluem...) i d'altres que necessiten un canvi global molt més gran", comenta l'autor.Data de modificació: 20/06/2019 21:50:53