Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

12:58  |  25/09/2021

Data i hora oficial

El temps

COMENCEN LES ACTIVITATS INFANTILS DE LLEURE D'ESTIU A MONTMELÓ

  • Visita del periodista Arnold Mc Tòtilper fer un reportatge sobre la Festa Major amb la cl·laboració dels infants del Casal d'Estiu

    Visita del periodista Arnold Mc Tòtilper fer un reportatge sobre la Festa Major amb la cl·laboració dels infants del Casal d'Estiu

19/6/2019

L'arribada del mes de juny és sinònim d'activitats de lleure pels infants de Montmeló. El Casal Esportiu Escolar va començar el passat 11 de juny i, el pròxim dia 24 el Casal d'Estiu donarà inici a quatre setmanes plenes de joc i diversió.

 

Durant dues setmanes, coincidint amb la jornada intensiva escolar, els infants de primària tenen la possibilitat de gaudir de jocs i activitats esportives duran les tardes. Es tracta del Casal Esportiu Escolar que de nou es realitza a les instal·lacions de l'escola Pau Casals.

 

De 15,30 a les 17 hores, un grup de monitors dirigeixen activitats de lleure i jocs esportius als 43 infants que enguany s'han inscrit a aquest servei extraescolar que ofereix l'àrea d'Esports de l'Ajuntament. El casal esportiu finalitzarà el dia 21 de juny.

 

Per la seva banda, la regidoria de Joventut gestionarà una nova edició del Casal d'Estiu. Del 25 de juny al 19 de juliol més de 300 infants i joves gaudiran de quatre setmanes de jocs, tallers, aigua i moltes activitats.


Enguany el Casal d'Estiu es convertirà en un casal científic i comptarà amb la col·laboració de l'empresa montmelonina de lleure especialitzada en ciència, Isotròpics. També es farà un taller de cuina intergeneracional amb l'ajut dels avis i àvies del Casal de la Gent Gran. I per descomptat, el Centre Ocupacional El Trencadís també farà activitats pels infants que estiguin al casal. Tot això sense oblidar-se les matinals de joc d'aigua i de piscina que els infants sempre agreixen.

 

Un grup de 40 monitors i 18 voluntaris es faran càrrec de més de 300 infants inscrits al Casal d'Estiu 2019. L'horari del casal és de 9 a 13 hores, a més del servei d'acollida de 7,30 a 9 hores i del servei de menjador de 13 a 15,30 hores.Data de modificació: 18/07/2019 20:47:34