Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

09:36  |  27/11/2022

Data i hora oficial

El temps

NOVETATS PER LA CELEBRACIÓ DE SANT JOAN

  • Sant Joan 2019

    Sant Joan 2019

  • Sant Joan 2019 cartell

    Sant Joan 2019 cartell

20/6/2019

Aquest any a proposta de la colla de Diables a Montmeló s'amplia l'oferta d'activitats per celebrar la Revetlla de Sant Joan i es manté el parc de la Cucurny com a únic lloc de celebració.

 

Ajuntament, Diables i cij Esplaia't han treballat conjuntament per organitzar activitats des de les 17.30 h fins a les 4 HORES de la matinada. Començarà la tarda amb la cloenda del curs de l'Esplai amb la realització de tallers infantils i animació infantil a càrrec de Roger Canals.

 

La part musical tindrà dues parts. Una primera part a càrrec del trio Choffers que ofereixen versions des del Pas Doble fins a Rosalía per acabar la nit amb la Banda Biruji, versions de cançons del panorama alternatiu i reivindicatiu de la música internacional i en català.

 

La tradicional encesa de la Foguera i la lectura del Manifest anirà acompanyada d'un Correfoc.I per sopar, es pot triar entre portar el menjar o comprar un entrepà o un plat de pinxos amb xips o seques amb botifarra. L'oferta del bar es completa amb la possibilitat de prendre una copa de cava i un tall de coca per celebrar la Revetlla de Sant Joan.Data de modificació: 20/06/2019 21:23:18