Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

12:01  |  28/03/2023

Data i hora oficial

El temps

GRAN AMBIENT MOTARD DURANT EL CAP DE SETMANA DE MOTOGP A MONTMELÓ

 • Cap de setmana de motos a Montmeló

  Cap de setmana de motos a Montmeló

 • Presentació del Gran Premi de MotoGP 2019 a gGranollers

  Presentació del Gran Premi de MotoGP 2019 a gGranollers

 • Sorteig d'entrades de MotoGP

  Sorteig d'entrades de MotoGP

 • Acampada de MotoGP a Can Guitet

  Acampada de MotoGP a Can Guitet

 • Cap de setmana de motos a Montmeló

  Cap de setmana de motos a Montmeló

 • Cap de setmana de motos a Montmeló

  Cap de setmana de motos a Montmeló

19/6/2019

Com ja és habitual, el centre del municipi, especialment en la zona de la plaça d'Ernest Lluch i del Sector Nord, s'ha viscut aquest gran premi, intensament.

 

La policia local estima que la població es va multiplicar per tres la nit de dissabte. Durant els dies previs l’Ajuntament ha realitzat com cada any el sorteig de 5 entrades dobles. 256 persones  han participat en aquest concurs.

 

La presentació del Gran Premi de MotoGP 2019 es va realitzar a la Porxada de Granollers el passat 12 de juny. L’Acte va estar presidit per Vicenç Aguilera, president del Circuit de Barcelona-Catalunya, junt amb Manel Arroyo, director de Dorna; Pere Rodríguez, alcalde de Montmeló; Quim Ferrer, secretari d’Empresa i Competitivitat; i Josep Mayoral, alcalde de Granollers, entre altres autoritats. Aleix i Pol Espargaró, Álex Rins, Xavi Vierge, Albert Arenas, Alonso López i Sergio Garcia, van ser els pilots presents.

 

Party & Gass 2019 a la plaça de la Vila

L’entitat Moteros Montmeló va organitzar la segona edició d’aquesta concentració per acompanyar el GP de MotoGP, durant la tarda del dissabte 15 a la plaça de la Vila. La festa va estar amenitzada pels punxa discs Toni Mesas i Blackbird, mentre es feia un graffiti reivindicant la prohibició de guardarails a les nostres carreteres. Cap a les 19 hores va arribar la “estripada conjunta”, amb l’objectiu de reclamar la instal·lació de barreres segures a les carreteres, ja que les actuals no asseguren la integritat física dels moters i moteres.

 

Al Party & Gass 2019 van assistir diferents associacions i entitats moteres d’altres pobles, com Bikers Montmeló, Pink Bikers, Agrupació motera Catalana, Ripollet RR Riders, ZClub Barcelona, entre d’altres. Per finalitzar la festa, a les 22 hores, la Colla de Diables de Montmeló va posar punt i final a la concentració motera amb un castell de focs.

 

Acampada 2019

Enguany s'ha dut a terme una nova edició de l'Acampada MotoGP als terrenys de Can Guitet i al terreny adjacent a l'autopista AP7. Es tracta d'un esdeveniment organitzat de forma directa per l'Ajuntament de Montmeló, en el que hi treballen personal de l'Ajuntament i 40 persones contractades de la Borsa de treball de Montmeló.

 

Aquest any, s'ha donat servei a més de 1000 campistes. L'acampada ha comptat amb tots els serveis bàsics d'un càmping i una zona de descans amb música i  food trucks. Aquest ha estat el sisè any que l'Ajuntament s'ha encarregat de l'organització de l'acampada que ja s’ha consolidat com a espai de referència durant la celebració del Gran Premi de MotoGP. També s’ha copsat l'alt grau de satisfacció de les persones usuàries vingudes de tot arreu, majoritàriament de França.Data de modificació: 20/06/2019 21:21:35