Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

03:33  |  13/04/2021

Data i hora oficial

El temps

LA XVII BICICLETADA DEL BESÒS #KMCONTRAELCÀNCER SE CELEBRARÀ EL 30 DE JUNY

  • La XVII Bicicletada del Besòs ja té nova data de celebració: diumenge 30 de juny.

    La XVII Bicicletada del Besòs ja té nova data de celebració: diumenge 30 de juny.

19/6/2019

La prova, que es va haver d’ajornar per la pluja, recaptarà fons contra el càncer  La XVII Bicicletada del Besòs ja té nova data de celebració: diumenge 30 de juny.

 

Inicialment prevista per al 19 de maig, l’alerta meteorològica de pluges i mal temps va obligar a ajornar la seva celebració.

Recordem que la pedalada està dedicada enguany a la lluita contra el càncer, per això li acompanya l’etiqueta #kmcontraelcàncer, amb la qual tots els participants podran compartir les seves fotos a les xarxes socials amb el mocador rosa donació d’Oncovallès que se’ls lliurarà a la sortida.

 

Tota la recaptació serà lliurada a parts iguals a l’entitat Oncovallès, amb seu a Granollers i orientada al suport a malalts i familiars, i a l’Obra Social de l’Hospital Sant Joan de Déu, per a les diferents línies d’investigació del càncer infantil que té en marxa.

 

Així, a les 9.30 hores es donarà el tret de sortida a Granollers (riu Congost), Montornès del Vallès (riu Mogent) i Montmeló (riu Tenes). A les 10.30 hores es podran incorporar els participants des dels punts habilitats a Montcada i Reixac i Santa Coloma de Gramenet (tots dos al riu Besòs).

 

Les inscripcions totalment gratuïtes ja es poden formalitzar a través del web www.besos-tordera.cat.. Per gaudir de la festa, l’organització oferirà a l’arribada un refrigeri per recuperar forces i un aparcament gratuït per a les bicicletes.Data de modificació: 20/06/2019 20:59:38