Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

06:40  |  01/07/2022

Data i hora oficial

El temps

DÓNA SUPORT A UNA DE LES 58 PROPOSTES DELS PRESSUPOSTOS DEL 2019, FINS AL 9 DE JULIOL

  • Carpa de participació durant la Fira del Comerç 2019

    Carpa de participació durant la Fira del Comerç 2019

24/6/2019

Entre el 9 de juny i el 9 de juliol es durà a terme la fase de recollida de suports que determinarà quins projectes passaran a la votació final

 

L’edició d’enguany dels Pressupostos Participatius inicia una nova fase amb l’objectiu d’escollir els projectes que es beneficiaran de la dotació de 150.000€ euros de l’exercici 2019. Després de que la ciutadania i l’administració hagi proposat un total de 102 propostes, se n’han validat un total de 58.

 

De les 58 propostes presentades i acceptades, els principals àmbits d’actuació pertanyen a  millora dels espais públics i equipaments municipals, tot i que també en trobem algunes relacionades amb el medi ambient . Els principals motius de rebuig de les propostes fetes han estat l’incompliment dels requisits exigits o la duplicitat de la proposta.

 

La fase de suports va començar el passat 8 de juny  i s’allargarà fins al dia 8 de juliol. Per donar suport a les propostes, s’haurà de fer a través de la plataforma Decidim Montmeló (decidim-montmelo.diba.cat), amb previ registre, ja que és necessari disposar de correu electrònic. Els ciutadans i ciutadanes majors de 16 anys hauran d’escollir un màxim de 3 propostes i donar-hi suport en el termini exposat.

 

Les propostes que recullin més suports seran les que finalment passaran a ser valorades econòmicament per l’equip tècnic i posteriorment votades per la ciutadania. Es preveu que la fase de votació s’iniciï el dia 2 d’octubre i finalitzi el 2 de novembre.

 

Dóna el teu suport i decideix què necessita Montmeló!

 Data de modificació: 02/07/2019 14:18:44