Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

05:08  |  04/12/2022

Data i hora oficial

El temps

PLE D’ACOMIADAMENT DEL REGIDORS DE LA LEGISLATURA 2015-2019

  • Peça de ceràmica exclusiva elaborada pel comiat dels regidors i regidores

    Peça de ceràmica exclusiva elaborada pel comiat dels regidors i regidores

15/6/2019

Dimarts 11 de juny es va celebrar el ple de tancament de la legislatura 2015-2019 amb l’aprovació de l’acta de la sessió del mes d’abril. Aquesta sessió extraordinària va servir per acomiadar als càrrecs electes que no iniciaran la nova legislatura.

 

Imanol Martín, Carme Palacios, M Jesús Prieto (del PSC), Marta Macías, Ana Moreno i José A. Sánchez (de Canviem Montmeló) van rebre de mans de l’alcalde en funcions, Pere Rodríguez, una peça artesanal de ceràmica amb el dibuix de la façana de l’Ajuntament i un fragment del poema “El poble” de Miquel Martí i Pol, encarregada especialment per a l’ocasió i que serà únicament i exclusiva per als regidors que deixin el càrrec.

 

Els portaveus de cadascun dels grups polítics van adreçar unes paraules d’agraïment als seus companys i companyes i els càrrecs electes, en el seu torn, van agrair a la ciutadania, als treballadors municipals i als seus companys d’equip i de consistori alhora que van demanar disculpes per aquelles decisions preses que no haguessin estat satisfactòries per a tothom.Data de modificació: 20/06/2019 20:45:15