Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

08:05  |  29/09/2022

Data i hora oficial

El temps

MANTENIMENT I MILLORA DE LES INSTAL·LACIONS DE LES PISCINES

  • Obres de millora de la piscina gran de Montmeló

    Obres de millora de la piscina gran de Montmeló

18/6/2019

A banda de les tasques de manteniment i posada a punt que es duen a terme cada any per obrir les piscines d’estiu, per aquesta nova temporada que s’inicia el dia 20 de juny, la piscina gran de Montmeló estrenarà una rampa adaptada per tal que persones amb mobilitat reduïda puguin accedir al seu interior.

 

Addicionalment, el Servei d’Esports municipal ha adquirit una cadira amfíbia que es posarà a disposició dels usuaris amb necessitats d’ajuda a la mobilitat.

 

Una altra de les novetats de la temporada d’estiu, és l’obertura de les piscines en horari nocturn, de 21 a 24h, els divendres i dissabtes dels mesos de juliol i agost. En aquest horari, només es trobarà en servei la piscina gran i, per aquesta raó s’ha instal·lat un nou sistema d’il·luminació en el vas.

 

Aprofitant aquestes obres, s’ha rebaixat la fondària per tal de fer la superfície de bany més aprofitable i estalviar en aigua i en l’aportació de clor.

 

Amb aquesta actuació s’ha cercat l’objectiu de disposar d’una piscina Municipal adaptada per a tothom.Data de modificació: 20/06/2019 20:08:40