Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

19:30  |  25/01/2022

Data i hora oficial

El temps

HA SORTIT EL BUTLLETÍ MUNICIPAL CRÒNICA 024 DEL MES DE JUNY

  • Crònica 024. Juny 2019

    Crònica 024. Juny 2019

  • Investidura de l'alcalde de Montmeló, Pere Rodríguez. 15 de juny de 2019

    Investidura de l'alcalde de Montmeló, Pere Rodríguez. 15 de juny de 2019

  • Investidura de l'alcalde de Montmeló, Pere Rodríguez. 15 de juny de 2019

    Investidura de l'alcalde de Montmeló, Pere Rodríguez. 15 de juny de 2019

18/6/2019

EDITORIAL: Pere Rodríguez, ha estat investit alcalde per a la legislatura 2019-2023

 

El Ple de Constitució de l’Ajuntament celebrat el dia 15 de juny, va escollir alcalde en Pere Rodríguez.

 

En la presa de possessió del càrrec, el recent escollit alcalde, Pere Rodríguez Rodríguez, va llegir el seu discurs d’investidura, del que us oferim un fragment.

 

“...El passat 26 de Maig els ciutadans de Montmeló ens van donar, majoritàriament el seu suport per considerar que som la força política que millor pot representar els seus interessos a l’Ajuntament.

Ens vam presentar a les eleccions amb uns resultats palpables de millora del municipi i, sobretot, amb un projecte de millora per als propers 4 anys. D’un projecte perquè Montmeló avanci.

 

Volgudament els nostre programa parlava de construir un Montmeló per viure millor. Amb més oportunitats d’habitatge per a tothom. Amb més i millor seguretat ciutadana. Amb un espai públic de qualitat i inclusiu.

Amb uns Serveis Socials més integradors i atents a les necessitats dels qui més en tenen necessitat.

 

Parlàvem d’un Montmeló per treballar millor. On potenciem el creixement econòmic i la ocupació. On apostem per una economia més social, un comerç més sostenible, per la recuperació de la indústria com a creadora de llocs de treball.

 

Al nostre programa també parlàvem d’un Montmeló per gaudir més, que tingui especial incidència en les polítiques d’igualtat de gènere, en oferir més oportunitats i atenció a la infància i a la joventut.

 

Sensible i curós amb les persones amb capacitats diverses.

 

Amatents de les persones grans del  nostre poble.

 

Expressàvem la nostra voluntat d’apostar per un Montmeló referent en cultura i en esport.

 

I per construir un Montmeló més cívic i on la convivència pacífica i el bon veïnatge siguin la norma de funcionament quotidiana dels seus habitants.

 

Parlàvem d’un Montmeló per avançar amb tothom, que tingui cura de la sostenibilitat i de les noves formes de generació energètica. Solidari i cohesionat territorialment.

 

Que tingui l’educació com a bandera principal i on els ciutadans tinguin sempre la possibilitat de participar en les decisions públiques a través de la participació ciutadana.

 

Aquests grans titulars es desglossaven en 300 propostes concretes. Mesurables, identificables i executables que conformen el nostre guió de la legislatura. El compromís del què hem de rendir comptes a totes aquelles persones que ens han fet confiança, però també a totes aquelles que no ho han fet.

 

A ningú se li escaparà que en les darreres setmanes hem mantingut reunions amb els diferents grups polítics que han aconseguit representació en aquest plenari.

 

A tots ells els hem fet la mateixa oferta:

 

El partit dels socialistes de Catalunya a Montmeló té la intenció d’eixamplar el govern. De fer-lo més gran, més ric i més divers, perquè representi millor els interessos de tots els montmelonins i montmelonines.

 

Com hem fet sempre que hem governat, volem que el govern de Montmeló compti amb el màxim de voluntats possibles i s’enriqueixi amb els punts de vista i les sensibilitats del màxim d’opcions possibles.

 

La base per al diàleg és el nostre programa electoral i les propostes i projectes amb els què ens hem compromès amb els nostres conciutadans. ...”

 Data de modificació: 25/07/2019 19:04:49