Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

10:59  |  28/01/2023

Data i hora oficial

El temps

BUSQUES FEINA? OFEREIXES FEINA? SERVEI LOCAL D'OCUPACIÓ

  • promoec@montmelo.cat

    promoec@montmelo.cat

1/6/2019

El Servei Local d’Ocupació (SLO) és, des de fa més de 20 anys, un servei essencial dins del departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, i actualment disposa de dades de 1925 persones del nostre municipi.

 

D’una banda, gestionem ofertes de feina que ens arriben i fem selecció i intermediació laboral amb l’empresa i, de l’altra, donem informació, assessorament, orientació, i formació a les persones que ho necessiten.

 

Treball en xarxa; metodologia contrastada, transparent i compartida

Tant els protocols d’actuació i de gestió com les eines informàtiques amb que es treballa compleixen escrupolosament, com no pot ser d’altra manera, amb la Llei de Protecció de Dades i a les obligacions en matèria de transparència. Aquesta metodologia, eines i protocols no són exclusius de Montmeló, sinó que són compartits per tota la Xarxa Xaloc (www.diba.cat/slo), validada per la Diputació de Barcelona, i que integra 300 ajuntaments de tota la província. D’aquesta manera, els nostres veïns tenen més opcions de trobar feina i les nostres empreses d’accedir a més candidatures.

 

Més transparència

Complementàriament a la gestió individualitzada que es fa des del Servei, totes les ofertes de feina que es gestionen es pengen a l’Espai de Recerca de Feina i també al web municipal, a través de l’enllaç: Formació i Ocupació.

 

Si estàs buscant feina

Cal demanar hora personalment a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) per fer la primera entrevista i inscriure’t a la base de dades; un cop inscrit, rebràs informació, via correu electrònic, de les ofertes de feina més adients per a tu que ens arribin.

 

Si ets una empresa i necessites personal

Enviem de forma àgil i gratuïta candidats idonis en relació al perfil professional requerit, que prèviament ja han estat informats del detall de la vostra oferta de feina. En cas d’incorporar una persona de Montmeló provinent del SLO, podràs demanar subvenció a l’Ajuntament per a la seva contractació.

 

Si estàs estudiant i vols fer pràctiques en empreses

Disposem d’informació de les empreses de Montmeló que estan obertes a acollir estudiants.

 

 

Més informació:

 Data de modificació: 06/06/2019 20:06:03