Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

08:31  |  09/05/2021

Data i hora oficial

El temps

PRESÈNCIA DE 34 ESCOLARS DE MONTMELÓ EN EL GRAN PREMI DE FORMULA 1

  • Cerimònia de les banderes

    Cerimònia de les banderes

24/5/2019

La cerimònia de les banderes, prèvia a la sortida del gran premi, va anar a càrrec d'alumnes dels centres escolars de primària de Montmeló

 

Al marge de la competició esportiva amb l'arribada del Gran Premi de Fórmula 1, el municipi rep una nombrosa quantitat de visitants en tres dies. Tot plegat comporta un elaborat dispositiu que es coordina des de l'Ajuntament i aplega cossos de policia, protecció civil, companyies d'autobusos, RENFE Rodalies i persones per a cobrir els diferents serveis que s'ofereixen.

 

La majoria de persones que arriben al circuit durant la prova automobilística ho fan en tren. Montmeló s'hi aboca per tal de donar servei: des de l'arribada a l'estació, personal d'informació adrecen als visitants fins a la parada d'autobusos que es troba a la plaça d'Ernest Lluch o els assenyalen el camí per arribar fins al Circuit. Aquest és el vuitè any consecutiu que es presta aquest servei.

 

D'altra banda, els escolars de Montmeló també van tenir el seu protagonisme minuts abans que comencés la cursa. Enguany, 34 alumnes de 3r curs de primària de les dues escoles de Montmeló van ser els protagonistes de la cerimònia de les banderes, abans d'iniciar-se el Gran premi de Fórmula 1. Els infants seleccionats van anar al circuit amb un acompanyant adult que van poder gaudir del gran premi des de la tribuna principal. Minuts abans de la sortida, els (34) escolars van posicionar-se a la recta de sortida, davant els corredors i les autoritats o organitzadors de la prova per portar a terme la cerimònia de les banderes.

 

En aquesta edició el nombre d'infants ha augmentat de 20 a 34, ja que l'organització va decidir estendre una gran bandera amb el logotip oficial de la Formula 1, per la qual van ser necessaris 14 voluntaris i voluntàries. Tant pels infants com pels acompanyants és una experiència molt gratificant. Els petits poden viure la màgia de la Formula 1 a peu de pista durant uns minuts i veure els ídols esportius a pocs metres d'ells.Data de modificació: 30/05/2019 15:13:55