Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

08:19  |  10/08/2022

Data i hora oficial

El temps

PRESENTAT L'AVANTPROJECTE DEL TANATORI MUNICIPAL

  • Render de l'avantprojecte del Tanatori Municipal

    Render de l'avantprojecte del Tanatori Municipal

30/5/2019

L'ajuntament ja disposa de l'avantprojecte per la construcció d'un nou equipament de Tanatori a la nostra població. Aquest equipament té un emplaçament previst al carrer del Raiguer, pròxim a la rotonda del mateix nom i adjacent al riu Congost.

 

L'edifici projectat, d'uns 400 m2 de superfície construïda, incorpora elements arquitectònics i mediambientals d'integració amb l'entorn fluvial. Des d'un punt de vista funcional, el projecte de l'edifici inclou dues sales de vetlles, una sala comuna, un oratori amb capacitat per unes 80 persones, i tots els serveis necessaris per atendre als difunts i als seus familiars.

 

La concreció d'aquest equipament ha estat una feina laboriosa de molts mesos que ha requerit estudis, avantprojectes i d'una modificació del Pla d'Ordenació Urbana Municipal per a trobar el millor emplaçament. Pròximament es publicarà la licitació del concurs per obra i servei d'aquesta instal·lació funerària que, sens dubte, esdevindrà un referent.Data de modificació: 30/05/2019 14:47:05