Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

10:55  |  27/11/2022

Data i hora oficial

El temps

FINALITZACIÓ DE LES OBRES DE CONSTRUCCIÓ DE LA NOVA NAU DE LA BRIGADA MUNICIPAL

  • Nova nau de la Brigada Municipal

    Nova nau de la Brigada Municipal

26/5/2019

El passat 17 de maig es va dur a terme la recepció de les obres de condicionament de la nova nau de la Brigada municipal.

 

L'equipament es troba al local en semisoterrani situat sota la plaça Ernest Lluch. Es tracta d'un espai d'uns 1.300 m2 de superfície que s'ha distribuït per cobrir les necessitats d'higiene i salut dels treballadors, així com les necessitats d'emmagatzematge i taller dels diferents serveis de la Brigada municipal.

 

Així mateix, juntament amb una sala de reunions d'ús compartit per a les entitats, el local disposa d'un espai destinat a l'emmagatzematge de materials d'entitats del municipi que per la seva tipologia d'activitat, tenen la necessitat de disposar d'un espai de magatzem.

 

Durant els darrers 15 anys, la Brigada municipal ha disposat d'un equipament situat al carrer 1r de maig, davant de l'estació de Rodalies. Aquest canvi, previst al POUM aprovat l'any 2012, s'ha produït com a treball previ necessari per a la construcció de 39 habitatges de protecció oficial al carrer 1r de maig en el mateix emplaçament.Data de modificació: 30/05/2019 14:45:07