Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

15:25  |  16/04/2021

Data i hora oficial

El temps

HA SORTIT EL BUTLLETÍ MUNICIPAL CRÒNICA 023 DEL MES DE MAIG

  • Crònica 23 maig 2019

    Crònica 23 maig 2019

28/5/2019

EDITORIAL: Mes de juny, mes de fires a Montmeló

El primer cap de setmana de juny, dies 1 i 2, se celebrarà una nova edició del FITKAM, el festival infantil i juvenil de teatre, a Montmeló.

 

TEXT - Un any més, el municipi s'omplirà d'arts escèniques. Montmeló acollirà 23 espectacles infantils i familiars de gèneres tan diversos com el teatre de text, còmic, visual i musical, també espectacles per a infants de 0 a 3 anys, màgia, circ i titelles. Repetint l'èxit de les passades edicions, FITKAM tindrà lloc en 6 espais diferents de la localitat, oferint una oferta variada en gran, mitjà i petit format, així com en localitzacions exteriors.

 

Aquesta setena edició comptarà novament amb l'espai d'actuació a la plaça de la Vila, de pagament, i preparat per dur-hi a terme 4 espectacles durant el camp de setmana de l'àmbit del circ o dels clowns. La resta d'espais interiors i exteriors són Els Jardins de la Torreta, la Sala de la Concòrdia, el Teatre de l'Agrupa i la Sala Polivalent. Enguany es torna a incorporar l'espai del Casal de la Gent Gran, que és l'espai dedicat a la primera infància, infants de fins a 3 anys.

 

Entre les novetats més destacades de 2019, hi ha la presentació, per primer cop a un festival, de l'espectacle 'El Monstre de Colors’ de la companyia Tutatis, un espectacle de titelles, música i colors per fer viatjar als més menuts pel món de les emocions, una interpretació lleial del reeixit conte de l'Anna Llenas. Serà la clausura del festival, el diumenge 2 de juny a les 18.30 h, a la Sala Polivalent del centre cultural La Torreta.

 

Teatre, família i dinars als Jardins de la Torreta és el pla per al primer cap de setmana de juny. En aquesta edició del Crònica trobareu la programació per aquest any. I dissabte següent, 8 de juny, és el torn d'una nova edició de la Fira de Comerç, Artesania i Entitats de Montmeló. Les pàgines centrals amplien la informació i detallen el programa d'activitats i la relació d'expositors que podràs trobar a la Quintana en aquesta 14a edició.

 

Vine, passeja, gaudeix i Fira't a Montmeló!

 

 Data de modificació: 30/05/2019 14:13:02