Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

19:03  |  10/08/2022

Data i hora oficial

El temps

S’AMPLIA EL TERMINI PER FER PROPOSTES PELS PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS 2019

  • Presentació de poropostes - Pressupostos Participatius 2019 2019

    Presentació de poropostes - Pressupostos Participatius 2019 2019

2/6/2019

Amb l’objectiu de recollir propostes en la fira del Comerç i les entitats que es farà el proper 8 de juny, s’amplia el termini de presentació de propostes

 

La fira de Comerç i Entitats serà el darrer dia per poder presentar propostes pels pressupostos participatius 2019. L’ampliació del termini ha estat motivada per un reajustament que s’ha considerat necessari des del Consell de Poble, on es va valorar que la fira era un bon lloc perquè la ciutadania pogués proposar millores pel municipi.

 

Si encara no heu fet la vostra proposta no dubteu en venir a fer-la, tindrem un espai on us podreu donar d’alta a la plataforma, fer les vostres propostes i rebre informació sobre el procés participatiu. Recordeu que podeu fer les vostres propostes a decidim-montmelo.diba.cat o a la OAC, la Torreta o el Casal de la Gent Gran omplin les vostres dades i la proposta a la butlleta.

 

A partir de l’11 de juny, s’iniciarà la segona etapa del procés participatiu on la ciutadania de Montmeló podrà expressar els seus suports a les diferents propostes del procés de pressupostos participatius. Cada persona podrà donar tres suports a aquelles tres propostes que pensi que són millor per portar a terme al municipi i aquells projectes que rebin més suports, seran els que finalment passaran a ser valorats tècnicament i seran sotmesos a la votació final.

 

Montmeló decideix, tu decideixes!

 Data de modificació: 03/06/2019 12:31:08