Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

23:57  |  23/03/2023

Data i hora oficial

El temps

L'ESPAI SOCIOEDUCATIU EL TOC I EL CASAL DE LA GENT GRAN ORGANITZEN TROBADES INTERGENERACIONALS

  • El Toc amb el Casal de la Gent Gran

    El Toc amb el Casal de la Gent Gran

22/5/2019

Un total de 40 persones, entre persones usuàries del Toc i de la Casal de la Gent gran, participen de les trobades intergeneracionals trimestrals.

 

L’espai socioeducatiu El Toc i el Casal de la Gent Gran organitzen trimestralment trobades entre les persones usuàries d’ambdós serveis. Des de Sant Jordi de l’any passat s’han realitzat diferents trobades coincidint amb dates assenyalades o bé atenent a les demandes dels participants. S’han fet trobades per fer activitats més artístiques i manuals o bé tardes de joc de taula.

 

Ara estan treballant en la realització d’un documental sobre com era i vivien les persones grans a Montmeló quan eren infants i joves. Sota el títol “Un temps passat”, els joves assumiran el rol de periodistes, guionistes, redactors i productors d’un documental on els protagonistes seran la Gent Gran del Casal de Montmeló. La idea És poder conèixer la infància i la joventut dels entrevistats per valorar el canvi que s’ha produït en la societat i en les infraestructures del municipi.

 

Amb aquestes trobades es fomenten les relacions entre persones de diferents grups d’edat, per tal d’enriquir el vincles i el coneixement mutu i es promou el respecte i la tolerància envers la diversitat del nostre entorn.

 

Amb l’impuls del paper actiu de la gent gran i els adolescents mitjançant la participació social, s’amplia i diversifica les xarxes socials dels infants dins el municipi, i es reforcen els espais de relació Intergeneracional i intercultural dins la pròpia comunitat.

 

Mitjançant activitats vivencials i experimentals es fomenta la motivació i amb aquest treball continuat s’han creat uns vincles molt especials entre les persones grans i els joves, que ja s’ esperen i es busquen a cada trobada.Data de modificació: 23/05/2019 19:57:07