Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

00:06  |  21/04/2021

Data i hora oficial

El temps

DONA COLOR A LA VIDA I TALLA'T LA CUA PEL CÀNCER!

  • Manicura solidària

    Manicura solidària

  • Membres del Casal de la Gent Gran, d'Oncovallès i de l'Institut. Totes col·laborant en el projecte "Dona color a la vida"

    Membres del Casal de la Gent Gran, d'Oncovallès i de l'Institut. Totes col·laborant en el projecte "Dona color a la vida"

20/5/2019

Així es diu el projecte que ha engegat l’INS Montmeló i que ha estat premiat amb el premi a la innovació per la Fundació BCN Innovació Professional.

 

Es tracta d’un projecte solidari que pretén recaptar diners per la investigació d’aquesta malaltia, d’una banda, i millorar la qualitat de vida i benestar físic i emocional de les persones que el pateixen, d’una altra.

 

Per aquest motiu, s’ha realitzat una campanya de recaptació de cabell (14 donacions), que servirà per a l’elaboració de perruques naturals, l’alumnat d’Estètica ha fet manicures solidàries i el passat 3 de maig es van vendre productes (polseres, mocadors...) en una parada al mercat setmanal,  a través d’un conveni amb la Fundació Oncovallès.

 

A més a més, aquest mateix dia, la Junta del Casal de la Gent Gran s’hi va sumar a aquesta iniciativa, venent productes elaborats per ells mateixos: polseres, fundes per les tisores i els mocadors, bosses d’olor, etc. El Casal de la Gent Gran va recaptar un total de 501,80 euros, que sumats als 552,33 euros recaptats per l’INS Montmeló, sumen més de 1.000 euros que es destinaran a la investigació del càncer.Data de modificació: 23/05/2019 19:34:31