Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

13:26  |  30/01/2023

Data i hora oficial

El temps

ENTREGA DEL MATERIAL RECOLLIT A LA FESTA DE LA SOLIDARITAT PER A L'ESCOLA DE MISSIRAH

  • El president de Solidarité Montmeló fa entrega del material escolar a l'escola de Missirah

    El president de Solidarité Montmeló fa entrega del material escolar a l'escola de Missirah

21/5/2019

El material que es va recollir a la Fira Solidària, ja ha estat entregat a l’escola Fadiame Sylla de Missirah.

 

El passat 1 de desembre es va celebrar la Fira Solidària, que aquest any, a proposta de l’Associació Municipal Solidarité, recollia material escolar de tota mena per fer-lo arribar a l’escola Fadiamé Sylla de Missirah, Senegal.

 

L’entitat Solidarité, formada per membres d’origen senegalès, la majoria de la població de Missirah, va proposar fer un primer projecte amb aquesta escola de la seva població d’origen, ja que era l’única, de les quatre escoles existents, que no rebia cap col·laboració externa. 

 

La col·laboració de la ciutadania de Montmeló va permetre, durant la fira i a través de les donacions per part de botigues del municipi, omplir 5 bidons plens de material escolar, que l’entitat es va comprometre a fer arribar al seu destí. Des de l’Ajuntament també es va col·laborar amb la donació d’ordinadors per enviar també amb el material recollit. 

 

Un cop tot el material empaquetat, Solidarité  tramità l’enviament fins a Senegal. El president de l’entitat es desplaçà fins al país d’origen per tal de fer arribar personalment el material fins a l’escola Fadiamé Sylla.

 

Per lliurar el material, es va fer una celebració, on tots els nens i nenes de l’escola van sortir al pati, juntament amb professors i alguns pares. La cerimònia d’entrega constà d’uns parlaments, en què l’alcalde del poble de Missirah, el president de l’entitat Solidarité, representants de l’alumnat i del professorat van agrair a Montmeló la seva col·laboració i solidaritat amb el poble de Missirah. El director de l’escola va referir, durant el seu parlament, que “mai abans havia passat una cosa així a Fadiamé Sylla”, un agraïment emocionat que emplaçava el municipi de Montmeló perquè fos el primer projecte de molts altres que unissin les dues poblacions.    

 

Es féu l’entrega de material als 820 alumnes de l’escola, a fi que tots rebessin algun material, a banda d’aquell que es va guardar per a la utilització del professorat a l’escola.

 

Agraïment absolut per la vostra col·laboració. Missirah i Montmeló per sempre junts.

 Data de modificació: 23/05/2019 19:30:29