Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

10:46  |  27/11/2022

Data i hora oficial

El temps

FITKAM, EL FESTIVAL INFANTIL I JUVENIL DE TEATRE, CELEBRA LA SETENA EDICIÓ PROGRAMANT 23 ESPECTACLES A MONTMELÓ

 • Presentació de la 7a edició del Fitkam 2019

  Presentació de la 7a edició del Fitkam 2019

17/5/2019

Fitkam tindrà lloc els dies 1 i 2 de juny en 6 espais de Montmeló. El festival ha preparat una completa programació amb 23 funcions. 

 

 L’Ajuntament de Montmeló i l’Associació de Professionals del Teatre Infantil  i Familiar han presentat avui en roda de premsa la  7a  edició  de FITKAM, el festival infantil i juvenil de teatre, que tindrà lloc a Montmeló el primer cap de setmana de juny, els dies 1 i 2.  

 

Un any més, el municipi s’omplirà d’arts escèniques, acollint 23 funcions de gèneres tan diversos com el teatre de text, còmic, visual i musical, també espectacles per a infants de 0 a 3 anys, màgia, circ i titelles. FITKAM tindrà lloc en 6 espais diferents del municipi, oferint una oferta variada en gran, mitjà i petit format, així com en localitzacions exteriors.

 

En la seva setena edició, l’organització manté la intenció de convertir-se en una gran festa del teatre infantil i familiar, on tothom té cabuda, tant famílies com programadors i professionals del sector.

Programació i novetats

 

El president de Kacu Mensi, Lluís Rovira, i el director artístic, Agustí Coll, han destacat la qualitat de la programació d’enguany i l’àmplia oferta d’arts escèniques que pujaran als escenaris de Fitkam 2019, públic i programadors tindran un ampli ventall on triar. S’ha fet una graella pensada perquè es mantingui la proximitat i l’essència que caracteritza l’esdeveniment i, alhora, facilitar l’assistència al màxim d’espectacles tant als programadors com a les famílies.

 

D’altra banda, l'Ajuntament de Montmeló es troba molt satisfet d'acollir novament  una nova edició de FITKAM. Des de la primera edició que aposta per aquesta iniciativa cultural d'espectacles creats i pensats per a públic familiar amb l’objectiu de transmetre valors, promoure la reflexió i estimular la imaginació d’infants i adults.

 

Després de l’èxit de l’edició de 2018, FITKAM comptarà de nou amb un espai d’actuació a la Plaça de la Vila, de pagament, i preparat per dur-hi a terme 4 espectacles durant el cap de setmana de l’ambit del circ i dels clowns. Dissabte hi haurà ‘BiCirc’ de la companyia Circ Xic’ i ‘Amb p de pallasso’ de la Cia Sabanni mentre que diumenge s’ha programat ‘La Bella Tour’ de la Companyia Bella Tour i ‘Ludus’ de la Companyia Jordi del Rio. La resta d’espais interiors i exteriors són Els Jardins de la Torreta, la Sala de la Concòrdia, el Teatre de l’Agrupa, i la Sala Polivalent. Enguany es torna a incorporar l’espai  del Casal de la Gent Gran, que és l’espai dedicat a la 1ª infància, infants de fins a 3 anys.

 

La novetat més destacada de 2019, és que es presentarà, per primer cop a un festival l’espectacle ‘El Monstre de Colors’ de la Cia Tutatis, un espectacle de titelles, música i colors per fer viatjar als més menuts pel món de les emocions, una interpretació lleial de l’exitós conte de l’Anna Llenas. La funció tindrà lloc a l’acte de clausura del Fitkam, diumenge 2 de maig a les 18:30h a la Sala Polivalent del centre cultural La Torreta.

 

Els espectacles i companyies que formen part de la setena edició de Fitkam són:

 

DISSABTE 1 de juny

 • El núvol gris, gras i gros (Teatre al Detall) – Teatre amb música y titelles
 • Hai, la pescadora de somnis (Cia. Giramàgic) – Màgia, teatre d’objectes i visual
 • El secret de la detectiva Klaus (Engruna teatre) – Contes amb titelles
 • BiCirc (Cia. Circ Xic) – Circ
 • Dia de Festa Major (El replà produccions) – Teatre, contes i música
 • Teatre Arrossegat de Catalunya (Teatre Nu) – Teatre
 • Txema, The Postman (Txema Magic) – Màgia, mim i humor
 • Temps de llum (Cia. Clardelluna) – Teatre de titelles de llum i ombra
 • Gnoma (Pea Green Boat) – Titelles de taula
 • Amb p de pallasso (Cia. Sabanni) – Pallasso i màgia
 • Pirates, bruixots i altres bitxos (Pep López & Afònix Produccions) – Concert i contes multimèdia.

 

DIUMENGE 2 de juny

 • La Granja Menuda (Cia. Patawa) – Experiència sensorial amb titelles
 • La princesa amb texans (La companyia Sgratta) – Teatre familiar
 • Tròpic (Cia. Teia Moner) – Màgia i titelles
 • La Bella Tour (Cia. La Bella Tour) – Clown
 • Formidable (Cia Charlie Mag) – Màgia
 • El Mêtre (Cia Jam) – Humor gestual i clown
 • Avua (Cia. Bool) – Multidisciplinar
 • Ludus (Cia. Jordi del Rio) – Teatre d’humor
 • El Monstre de Colors (Cia. Tutalis) – Titelles

 

Entrades

Les entrades es podran comprar anticipadament per internet a través del portal Entràpolis des del dia 20 fins divendres 31 de maig. També es podran adquirir, de forma presencial, entrades i abonaments al centre cultural La Torreta cada tarda de 16 a 20h. del dimarts 28 al divendres dia 31.

 

I durant el cap de setmana, dissabte i diumenge, les entrades es podran adquirir al Punt d’Informació, ubicat a l’Ajuntament de Montmeló (Pça. de la Vila, 1). 

 

El preu de l'entrada és de 3€ per als adults i 2,5€ per menors d’edat. Enguany, i com a novetat, hi ha l’opció de comprar un abonament de 6 entrades, poden ser per espectacles diferents, per un cost de 12€.

Cal adquirir una entrada per persona i espectacle. Els infants de 0 a 3 anys tenen entrada gratuïta a tots els espectacles, sempre que no ocupin seient.

 

Els espectacles itinerants i els programats en els espais exteriors tindran accés lliure, sense entrada.

 

Dinars populars

Enguany, els dinars populars tindran lloc als Jardins de la Torreta, tant el dissabte com el diumenge. El preu del tiquet de dissabte és de 8€ per persona i inclou: amanida d’arròs  de primer, de segon sípia amb mandonguilles, postre i aigua i vi. El cost de l’àpat de diumenge és de 8€ per persona i inclou: amanida de primer, de segon fideuà, postre i aigua i vi.

 

La venda dels tiquets serà al Punt d’Informació del FITKAM el dissabte i el diumenge, i també al centre cultural La Torreta cada tarda de 16 a 20h, del dimarts 28 de maig  i 31 de maig.

 Data de modificació: 28/05/2019 13:52:13