Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

01:47  |  21/04/2021

Data i hora oficial

El temps

A MONTMELÓ, FEM ESTIU

  • Fem estiu 2019

    Fem estiu 2019

16/5/2019

Els mesos de juny i juliol són sinònim d'activitats esportives i de lleure dirigides al públic infantil i juvenil. Es tracta del casal esportiu, escolar i del casal d'estiu, així com dels cursets de natació de les piscines municipals i les jornades de portes obertes de l'Escola Esportiva.

Des de les àrees d'esports i de joventut, s'ha elaborat per tercer any una guia amb el nom de "A Montmeló fem estiu", que aglutina tota la informació sobre les diferents activitats estiuenques que organitza i gestiona l'Ajuntament. L'objectiu és que les famílies tinguin al seu abast tota la informació i que puguin realitzar les inscripcions de manera ràpida i fàcil. Per a això, la guia conté una fitxa de cada activitat amb les dates i els preus i al dors la fitxa d'inscripció amb la documentació necessària.

L'oferta lúdica d'estiu que s'organitza des de l'Ajuntament, per a aquesta temporada és la següent:

Casal Esportiu Escolar

Des del 2010 s'organitza  aquest casal per tal de donar un servei a les famílies, conciliant horaris quan les escoles comencen la jornada intensiva. Ofereix activitats preesportives pels infants de primària que es realitzen a una de les dues escoles.

 

És una iniciació a diferents esports com handbol, bàsquet, futbol, bàdminton,jocs d'aigua, etc,  durant les tardes del mes de juny. El casal esportiu escolar funcionarà de l'11 al 21 de juny, de 15 a 17 h, de dilluns a dijous (divendres opcionals).

 

Casal d’Estiu

L'activitat lúdica d'estiu per excel·lència, per a infants i joves, és el Casal d'Estiu, que s'iniciarà el 25 de juny i es prolongarà durant 4 setmanes, fins el 19 de juliol. L’horari es de 9 a 13 h pels infants de primària i de 10 a 14 h pels joves de l’ESO. A més de les activitats pròpies del casal, també hi ha servei d’acollida de 8 a 9 h i de menjador de 13 a 15.30 h.

 

Els preus canvien segons els diferents packs que es triin. Les persones interesades ja poden fer l'inscripció de forma telemàtica al web municipal.

 

La Piscines Municipals

Les piscinas és el centre d’activitat de lliure de l’estiu. A la afluència del públic se suma la  dels infants i joves que participen en el Casal d’Estiu i la de les persones que realitzen els cursets de natación que s’organitzen durant els mesos de juliol i agost.

 

La temporada de piscinas s’obrirà dilluns 20 de juny i tancarà la temporada l'1 de setembre.. Ja es pot sol·licitar a l'OAC, l'abonament de temporada o el de 10 banys. També hi ha un carnet de descompte del 50% per a les persones que es troben en situació d'atur. Enguany, com a novetat les piscines obriran en horari nocturn

 

Per a realitzar un nou abonament s’ha d’emplenar la sol·licitud corresponent i fer el pagament bancari. Per la seva banda, la renovación de l’abonament de la temporada anterior es pot fer on-line, mitjançant  un formulari renovació carnet piscines en la web municipal. A principis de juny s'obrirà el període de preinscripció del cursets de natació de juliol.


Informació relacionada


Data de modificació: 23/05/2019 20:19:22