Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

17:55  |  30/09/2022

Data i hora oficial

El temps

SUBVENCIONS PER DONAR SUPORT ALS ESPORTISTES RESIDENTS AL MUNICIPI

  • Ajuntament de Montmeló

    Ajuntament de Montmeló

16/5/2019

L’ajuntament ha aprovat les bases generals i específiques per la concessió d’una línia de subvencions en matèria d’esports, incorporant enguany una nova modalitat per esportistes que competeixen en categories individuals.

 

La incorporació d’aquesta nova modalitat es deu a que fins ara, l'atorgament de subvencions esportives, estaven previstes per atendre fonamentalment a projectes presentats de forma col·lectiva, sense incloure subvencions a nivell individual.

 

Així doncs, s’ha incorporat la possibilitat d’ajudar a les persones a títol individual, practicants de disciplines esportives, que participin en esdeveniments oficials, per tal de fomentar també aquesta pràctica esportiva en el municipi. Aquesta subvenció en modalitat de competència competitiva, pretén promocionar a esportistes que no tinguin un contracte professional, contribuint en les despeses que es derivin de la seva pràctica.

 

Els esportistes que hi vulguin optar hauran de fer la sol·licitud, que serà avaluada segons els barems establerts a les bases, i en cas de ser seleccionats, hauran de lluir el logotip de l’Ajuntament de Montmeló en el seu equipament.Data de modificació: 16/05/2019 19:50:07