Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

10:52  |  12/11/2019

Data i hora oficial

El temps

PRIMERA TROBADA DE PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS DE MONTMELÓ AL CASAL DE LA GENT GRAN

  • Primera trobada de pressupostos participatius 2019 al Casal de la Gent Gran

    Primera trobada de pressupostos participatius 2019 al Casal de la Gent Gran

15/5/2019

El passat dimarts 14 va tenir lloc al Casal de la Gent Gran de Montmeló la primera trobada de pressupostos participatius 2019.

La finalitat d'aquesta era recollir les propostes de la ciutadania, en aquest cas, del col·lectiu de la Gent Gran. Les persones assistents van compartir i debatre sobre propostes en relació al casal de la gent gran, però també referents a altres àmbits d'interès general. Amb una participació d'una vintena de persones es va portar a terme una sessió dinàmica i molt participativa on tothom va poder compartir les seves propostes i construir-ne d'altres conjuntament.

Entre les propostes realitzades, destaca la millora de les instal·lacions del casal de la gent gran. Posar aire condicionat, arreglar el jardí, canviar els ordinadors i el mobiliari són algunes de les propostes que varen tenir més suport per part dels assistents.

Així i tot, també es van proposar qüestions d'altres àmbits com: posar veles a la llosa per tenir més ombra, posar més papereres amb dispensador de bossa per recollir les femtes de gos o posar jocs infantils al bosquet dels pins.

Les propostes recollides en la sessió s'introduiran a plataforma: decidim-montmelo.diba.cat, per tal que es publiquin amb la resta i es puguin sotmetre a la recollida de suports per passar a la darrera fase de votació, si s'escau.

 

 Data de modificació: 16/05/2019 13:24:21