Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

14:06  |  26/11/2022

Data i hora oficial

El temps

DOLORES TEJADA COMPLEIX 101 ANYS

  • Dolores Tejada celebrant el seu 101 aniversari, al Casal de la Gent Gran, en companyia de la seva família

    Dolores Tejada celebrant el seu 101 aniversari, al Casal de la Gent Gran, en companyia de la seva família

  • Dolores Tejada, rep un ram de flors de l'alcalde

    Dolores Tejada, rep un ram de flors de l'alcalde

9/5/2019

Si el passat 30 d'abril, fa tan sols vuit dies, Palmira Ferré va celebrar els 100 anys d'edat, aquest passat 8 de maig, Dolores Tejada ha complert 101 anys. Les dues ancianes són les persones mes grans de Montmeló i coincideix que les dues són veïnes del mateix carrer.

Dolores Tejada va celebrar el 8 de maig el seu 101 aniversari. Primer ho va fer en companyia de tots els amics i amigues del Casal de la Gent Gran de Montmeló, que la van obsequiar amb una preciosa felicitació elaborada a mà. Cap al migdia va rebre la visita de l'alcalde de Montmeló, Pere Rodríguez, que el va obsequiar amb un gran ram de flors, una de les seves devocions.

Dolores va mostrar gran vitalitat i alegria en totes dues celebracions i va manifestar que ja es prepara per als 102 anys: "portar una vida senzilla i estar envoltat de la gent que vull i que em volen, és el secret per viure tants anys". Dolores va departir una llarga i intensa xerrada amb l'alcalde a qui li va confessar que "no tinc pressa a marxar d'aquesta vida, perquè esperaré complir el meu màxim desig, que és veure néixer un rebesnét".

La família de Dolores és sens dubte el seu màxim suport. Entre tothom, amb les seves cures i el seu afecte, han fet que Dolores sigui avui dia la centenària amb més vitalitat, lucidesa i alegria de Montmeló i, molt probablement, de tota la comarca.

 

Moltes felicitats!Data de modificació: 22/05/2019 18:21:26