Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

03:33  |  04/02/2023

Data i hora oficial

El temps

VALLÈS VISIÓ INICIA UNA PROGRAMACIÓ ESPECIAL AMB MOTIU DE LES ELECCIONS MUNICIPALS

  • Vallès Visió

    Vallès Visió

9/5/2019

La televisió del Baix Vallès ha programat una cobertura informativa de la precampanya i la campanya de les eleccions municipals del 26 de maig, amb una graella específica que inclou debats electorals, un repàs dels alcaldables de les diferents formacions polítiques dels municipis de Vallès Visió i un ampli seguiment dels actes preelectorals. Els diferents candidats es veuran les cares al plató de Vallès Visió. Dimecres 15 de maig, Montmeló centrarà el programa.

 

Els candidats, en 3 minuts

Per conèixer els caps de llista de les formacions polítiques que van obtener representació als cinc consistoris en l’anterior convocatòria, Vallès Visió emet des d’aquest dimarts una entrevista a cadascun dels candidats. Es tracta d’espais en format breu i adaptats també a les xarxes socials i Internet. La televisió del Baix Vallès emet aquest espai agrupant les entrevistes dels candidats per municipis. S’emetran, cada dia, després del Vallès Visió Notícies i de les seves repeticions, començant per la població amb menys habitants i acabant pel municipi més gran, i dins de cada municipi, començant pel candidat amb més representació i acabant pel que en tingui menys. L’objectiu d’aquests perfils és oferir a l’espectador un retrat personal, professional i polític dels diferents candidats i candidates, un espai breu per a conèixer millor cadascun dels alcaldables, apropant els trets que els defineixen i descubrir algunes curiositats.

 

Els debats

Els diferents candidats es veuran les cares al plató de Vallès Visió per a debatre sobre la situació política de cadascun dels municipis. A partir del 14 de maig, la televisió del Baix Vallès emetrà un debat de cada municipi, de 60 minuts de durada, en el què hi participarà un representant de cadascuna de les formacions amb presència a cada consistori. Dimarts, 14 de maig, serà el torn de Martorelles; a l’endemà, dimecres 15 de maig, Montmeló centrarà el programa.  Dijous, els candidats de Montornès debatran al plató de Vallès Visió. La segona setmana de campanya es veuran les cares els alcaldables de Parets i Mollet: dimarts 21, Parets i dimecres, 22, Mollet, que tancarà el cicle de debats de les municipals 26M. Tots els debats s’emetran a les 20.30 h, després del Vallès Visió Notícies, i també de les seves repeticions.

 

Actualitat al Vallès Visió Notícies

De la mateixa manera que s’ha fet en anteriors comicis, Vallès Visió informarà als diferents espais informatius dels actes de campanya i resumirà les notícies generades pels diferents partits polítics que es presenten als cinc municipis del Baix Vallès. Com és habitual, també farà una àmplia cobertura de l’inici de campanya, amb el seguiment de la tradicional enganxada de cartells i de tot el què esdevé notícia durant aquests dies.

 

Desplegament informatiu pel 26-M

El dia de les eleccions municipals, el 26 de maig, la televisió del Baix Vallès farà un ampli desplegament tècnic i humà per donar tota la informació de la jornada. A les 12.30 h i a les 14.30 h es realitzaran connexions amb els diferents punts d’interès dels municipis i es copsarà l’ambient de les votacions. També es donaran les primeres dades de participació. A partir de les 18 h, es realitzarà un nou avanç per analitzar com evoluciona la jornada electoral del 26M al Baix Vallès. Quinze minuts abans del tancament dels col·legis electorals, a les 19.45 h, Vallès Visió iniciarà un programa especial on es donaran a conèixer les darreres dades de participació i en el què hi prendran part periodistes de la comarca. Posteriorment, hi haurà una tertúlia d’opinió amb diferents representants polítics per analitzar els resultats electorals. Durant la nit, el canal realitzarà connexions en directe amb fins a 6 punts diferents del territori per oferir totes les reaccions dels diferents partits polítics.

 

Web i xarxes socials

Tota la informació recollida als diferents espais informatius, així com els debats electorals i les entrevistes als candidats es podran recuperar a la pàgina web del canal, www.vallesvisio.cat. També es podrà seguir tota aquesta programació, així com el desplegament informatiu previst pel 26M, en directe pel web, ja sigui a través del web del canal o de les APP de Vallès Visió per als dispositius mòbils, tant per Apple com per Android. A través de les xarxes socials (Twitter, Instagram i Facebook) també s’informarà de les notícies més rellevants, tant de la campanya com de la nit del 26M.

 Data de modificació: 09/05/2019 18:22:07