Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

10:57  |  31/01/2023

Data i hora oficial

El temps

ALCOHÒLICS ANÒNIMS A MONTMELÓ

  • Alcohòlics Anònims

    Alcohòlics Anònims

2/5/2019

Alcohòlics Anònims (A.A.) és una comunitat de homes i dones que comparteixen la seva mútua experiència, fortalesa i esperança per resoldre el seu problema comú i ajudar a altres a recuperar-se de l'alcoholisme. L'únic requisit per ser membre de A.A. és el desig de deixar la beguda.

 

Per ser membre de A.A. no es paguen honoraris ni quotes, no està afiliada a cap secta, religió, partit polític, organització o institució alguna; no desitja intervenir en controvèrsies, no dona suport ni s'oposa a cap causa. El seu objectiu primordial és mantenir-se sobris i ajudar a altres alcohòlics a aconseguir l'estat de sobrietat.

 

Alcohòlics Anònims, s'interessa exclusivament en la recuperació i la sobrietat continuada dels alcohòlics individuals que recorren a la comunitat per demanar ajuda. No participa en la investigació de l'alcoholisme ni en tractaments mèdics o psiquiàtrics, i no dona suport a cap causa.

 

A Montmeló existeixen des del 1996. Es reuneixen els dilluns i dimecres de 19.30 h a 21 h i el seu lloc de trobada és una de les aules de l’antic edifici de l’escola Santa Maria, darrere l’església Santa Maria.

 Data de modificació: 07/05/2019 19:27:33