Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

13:54  |  16/01/2021

Data i hora oficial

El temps

VINE A LA JORNADA DE NETEJA DEL RIU BESOS: "FEM DISSABTE"

  • "Fem dissabte" al riu Besòs

    "Fem dissabte" al riu Besòs

7/5/2019

Dissabte 11 de maig torna "Fem dissabte" al riu Besòs, una jornada de neteja del riu tota per tal d'extreure la brossa i els residus que es troben acumulats a la llera.

Aquesta activitat s'emmarca dins la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, sota el nom de "Let's Clean Up Europe". Es tracta de realitzar una sèrie d'accions a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.

Les persones interessades a realitzar aquesta jornada de neteja estan convocades a les 9.30 hores a la plaça de la Vila, on es podran fer les inscripcions i es farà entre del material per la recollida de residus i tots plegats aniran a netejar el riu Besòs.

Dos trams de neteja
S'accedirà per la zona de l'aiguabarreig del riu Besòs a l'alçada del pont, enfront de les pistes de pàdel, i s'anirà caminant aigua a baix pel tram dret del riu Besòs. Hi haurà dos trams: el primer a l'alçada de la deixalleria (tram fàcil) i el segon on conflueix al riu Tenes (tram complicat).

Circuit de "Plogging"
Pels amants del running. enguany tindran l'oportunitat de practicar el "plogging", una modalitat esportiva que consisteix a recollir escombraries mentre se surt a córrer, En aquest cas el recorregut serà des de la plaça de la Vila fins a la zona del restaurant Viena i tornar pel riu Congost, el riu Besòs fins a l'aiguabarreig del riu Tenes.

Botifarrada a Cal Quico

Cap a les 12 hores, les persones col·laboradores aniran als horts de Cal Quico on l'Associació de Veïns del Barri de Sant Crist prepararan una botifarrada.

Recordar que per realitzar aquesta activitat es recomana inscripció prèvia, per correu electrònic a mediambient@montmelo.cat o bé per telèfon al 95 572 00 00 (extensió 148).Data de modificació: 07/05/2019 15:13:32