Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

08:59  |  24/06/2021

Data i hora oficial

El temps

MOBILITAT SOSTENIBLE PER ASSISTIR AL FORMULA 1 EMIRATES GRAN PREMIO DE ESPAÑA 2019

  • Estació de de bus Sagalès de la plaça d'Ernest Lluch

    Estació de de bus Sagalès de la plaça d'Ernest Lluch

5/5/2019

Amb el reforçament de RENFE Rodalies i el servei especial de Sagalés per venir en autobús, desplaçar-se en transport públic al Circuit de Barcelona-Catalunya és més fàcil que mai.

 

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló) - El Circuit de Barcelona-Catalunya promou la mobilitat sostenible un any més per assistir al FORMULA 1 EMIRATES GRAN PREMIO DE ESPAÑA 2019, amb una varietat d’accions, com impulsant l’ús del transport públic, la forma més fàcil, còmode i sostenible d’arribar al Circuit. Els assistents al Gran Premi d’F1 disposen d’una programació especial de transport públic que compta amb el reforçament de RENFE Rodalies i el servei especial de Sagalés per venir en autobús.

 

 

En tren

Renfe reforça els serveis de la línia R2 nord de Rodalies de Catalunya amb 50.000 places addicionals. Durant els dies 11 i 11 de maig, s’ha establert una programació especial que assegura una freqüència mitjana de pas cada 15 minuts a la connexió Montmeló – Barcelona a les hores en què es preveu una major afluència de viatgers entre ambdues estacions.

 

Per a facilitar la mobilitat dels aficionats, Renfe reforça el seu servei amb la circulació de 46 trens especials, sumant-se a l’oferta habitual de la línia R2 nord (Aeroport – Barcelona – Montmeló - Maçanet). Aquest increment pel Gran Premi de Fórmula 1 completarà el servei de Renfe a Montmeló els caps de setmana, que consisteix en 74 trens diaris, 37 per sentit, amb una oferta de 81.400 places diàries.

 

A més, els viatgers que arribin en trens AVE-Llarga Distància a Sants disposen de connexions amb Montmeló en aquests serveis de la línia R2 i el títol per desplaçar-se en rodalia està inclòs al seu bitllet.

 

Per facilitar i agilitzar l’adquisició dels bitllets, Renfe ha programat les màquines d’autovenda de manera que el primer títol de transport que aparegui en pantalla sigui un bitllet d’anada i tornada fins al municipi de Montmeló, proper al Circuit de Barcelona-Catalunya.

 

Per a més informació els viatgers es poden adreçar al telèfon 900 41 00 41, App de Rodalies i al web rodaliesdecatalunya.cat

 

En autocar

Autocars Sagalés ofereix els seus serveis per assistir al Gran Premi. Els autocars sortiran des del centre de la ciutat de Barcelona, des de l’Estació d’Autobusos del Nord (C/Ali Bei, 80), a les andanes 25, 26 i 27. Aquesta ubicació permet la connexió amb el servei de Metro i de Rodalies de RENFE, ja que l’Estació està situada al costat de l’Arc de Triomf. El preu del bitllet és de 15 euros i les reserves es realitzen a Sagalés (tel. 902 13 00 14 / www.sagales.com).

 

Sagalés torna a fer un pas endavant per minimitzar l’impacte ambiental del Gran Premi i el 25% del servei es realitzarà amb autobusos sostenibles. El recorregut des de Barcelona tindrà busos Euro6 i Euro5, que són molt menys contaminants, mentre que el trasllat des de l’estació de Montmeló fins al Circuit es farà amb autobusos híbrids. Se suma així a l’aposta per la sostenibilitat que el Circuit de Barcelona-Catalunya segueix des de fa anys amb la certificació ISO 14001.

 

També, el dissabte i diumenge hi haurà 3 mini busos sostenibles (Euro 6) que oferiran servei shuttle amb parada al Centre d’Acreditacions i a totes les seves portes, a excepció de la 5.

 

Altres opcions

El Circuit de Barcelona-Catalunya recomana optimitzar les places a tots els assistents que es desplacin amb transport particular per presenciar el Gran Premi.

 

Mobilitat sostenible, també dins del Circuit

La Creu Roja junt amb el Circuit torna a posar en marxa el servei de transport dins del Circuit per les persones amb mobilitat reduïda, per tal de facilitar l’accés segur a les instal·lacions. El servei s’ofereix amb vehicles elèctrics i sempre acompanyats de voluntaris.

 Data de modificació: 07/05/2019 19:29:02