Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

05:24  |  09/08/2022

Data i hora oficial

El temps

RECITAL DELS GERMANS HANSEN AL WORLDRX OF CATALUNYA

  • World RX of Catalunya

    World RX of Catalunya

  • World RX of Catalunya

    World RX of Catalunya

28/4/2019

Timmy i Kevin Hansen han estat els amos de la prova, monopolitzant les primeres posicions durant tot el cap de setmana. La tercera posició ha estat per a Andreas Bakkerud.

 

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló)- El Circuit de Barcelona-Catalunya ha viscut avui una autèntica festa amb la final del World RX of Catalunya, la segona prova del calendari del FIA World Rallycross Championship, en la qual els germans Hansen han brillat per sobre de la resta. Recital de Timmy i Kevin Hansen, que han sumat una primera i segona posició respectivament. Els suecs han estat imparables durant tot el cap de setmana. El colofó final del WorldRX of Catalunya no només ha estat la final del Mundial de Supercar, sinó les múltiples curses que han tingut lloc al llarg del dia: semifinals i finals per decidir els vencedors de l'Europeu de Ral·licross de Super1600, l’RX2 o la Hot Wheels RX Star Race, amb un destacat segon lloc per a Dani Clos.

 

Final d'infart, així es pot resumir l'últim assalt del WorldRX of Catalunya. Una cursa programada a sis voltes que reunia els sis millors pilots del cap de setmana: Timmy Hansen, Kevin Hansen, Andreas Bakkerud, Niclas Grönholm, Cyril Raymond i Janis Baumanis. Pressió, nervis i emoció, especialment per als germans Hansen, que es trobaven davant una oportunitat única de portar el seu equip al cim amb el seu doblet.

 

Quan s'ha posat el semàfor en verd, els germans Hansen han pres la iniciativa. Bakkerud i Baumanis han decidit seguir-los i copiar les seves estratègies. El més perjudicat en els primers metres ha estat Niclas Grönholm, que ha passat a ocupar l'últim lloc, seguint a Cyril Raymond. Aquests dos pilots, per desmarcar-se i intentar contrarestar el ritme ràpid dels Hansen, Bakkerud i Baumanis, han realitzat la Joker Lap en la primera volta. Grönholm, malgrat tenir més ritme que Raymond, s'ha vist estancat darrere d'ell, sense possibilitat d'avançar.

 

Mentrestant, els altres quatre finalistes s'han perseguit sense treva. Ha estat necessari arribar a la penúltima volta per veure la Joker Lap de Kevin Hansen, mentre el seu germà Timmy liderava. Això li ha servit per a assegurar avui la medalla de plata. Timmy Hansen, Andreas Bakkerud i Janis Baumanis s'han esperat a l'última volta per a realitzar el recorregut més llarg. El resultat ha estat una última volta d'allò més emocionant, en la qual s'ha decidit la segona, la tercera i la quarta posició. Kevin Hansen i Andreas Bakkerud pràcticament han calcat els seus registres durant la cursa, per això les apostes no estaven clares. Finalment, Timmy Hansen ha estat acompanyat en el podi del seu germà Kevin, a la segona posició, i Andreas Bakkerud, a la tercera.Data de modificació: 30/04/2019 19:22:09