Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

08:10  |  29/09/2022

Data i hora oficial

El temps

25 ANYS DE BÀSQUET A MONTMELÓ

  • 25 anys de bàsquet a Montmeló

    25 anys de bàsquet a Montmeló

14/4/2019

Dissabte 30 de març l’entitat esportiva Montmeló Club de Bàsquet va cloure els actes i activitats del seu 25è aniversari amb una sopar i un ball que va tenir lloc a la Sala Polivalent.

 

L’acte va comptar amb l’assistència dels jugadores i jugadores que formen part dels diferents equips que formen el club, i també amb la presència d’antics jugadors i jugadores que han format part en algun moment de l’entitat, com també l’assistència de llurs famílies.

 

Cal destacar l’assistència del primer president de l’entitat en Lluís Esteban, fundador del club, també la d’antics membres de les juntes que l’entitat ha tingut al llarg d’aquests 25 anys, i finalment destaquem la presència del President i Vice-president de la Federació Catalana de Bàsquet.

 

El Montmeló Club Bàsquet, a més de fomentar la pràctica d’aquest esport des de fa 25 anys, promou la participació ciutadana en diferents tornejos i activitats. Té un paper important en el lleure esportiu de molts joves montmelonins i potencia, entre ells, valors que són fonamentals a la vida: el companyerisme, el respecte, el treball en equip.

 

Més de 100 jugadores i jugadors que cada setmana s’endinsen a través del bàsquet en el món de l’esport. Aquestes han estat les raons per a que es decidís reconèixer l’entitat amb el premi Vallès Visió a la gala celebrada el passat 12 d’abril.Data de modificació: 18/04/2019 13:34:07