Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

22:25  |  07/08/2022

Data i hora oficial

El temps

DIVENDRES, EN DIRECTE, GALA DE LLIURAMENT DELS PREMIS DE VALLÈS VISIÓ

  • Vallès Visió - Susanna Aguilera

    Vallès Visió - Susanna Aguilera

10/4/2019

La televisió del Baix Vallès celebra aquest divendres, 12 d’abril, el seu novè aniversari amb l’anual festa de lliurament de premis. Enguany, la gala es desenvoluparà a l’Espai Cultural Montbarri, a Montornès, i es podrà seguir en directe per Vallès Visió.

 

Vallès Visió festejarà aquest divendres, 12 d’abril, els nou anys d’emissions amb la tradicional gala de lliurament de premis a persones i entitats del Baix Vallès que durant l’últim any han destacat per la tasca que han desenvolupat i per la projecció que han donat del Baix Vallès més enllà de les fronteres del territori.

 

Durant l’acte, que enguany acollirà l’Espai Cultural Montbarri, a Montornès, s’entregaran els cinc premis i s’hi podran veure actuacions de música i dansa a càrrec d’entitats locals. Hi participaran l’Escola de Música i Dansa de Montornès, la Coral La Lira i també hi haurà la representació d’un fragment de La Remençada. La festa comptarà amb la presència dels alcaldes dels municipis de Vallès Visió, regidors i regidores i personalitats del teixit associatiu del Baix Vallès.

 

La gala, conduïda pel cap d’informatius de Vallès Visió, Albert Maspons començarà a les 20.30h, després de l’informatiu, i es podrà seguir en directe per la televisió i també per la pàgina web del canal, www.vallesvisio.cat. Al llarg de la setmana es podrà veure en redifusió i visionar a la carta al portal web.

 Data de modificació: 11/04/2019 19:13:48