Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

12:21  |  28/01/2023

Data i hora oficial

El temps

DIUMENGE 21 D'ABRIL, 5è APLEC DE LA SARDANA DE MONTMELÓ

  • %è Aplec de la Sardana de Montmeló

    %è Aplec de la Sardana de Montmeló

10/4/2019

L'Ajuntament  i la Comissió de l'Aplec celebraran diumenge 21 d'abril, la cinquena edició de l'Aplec de la Sardana a Montmeló, que tindrà lloc als jardins de la Torreta.

 

L'Aplec començarà a  les 11 del matí, amb l'actuació de les cobles Ciutat de Girona i Jovenívola de Sabadell, per continuar amb un dinar de germanor. A la tarda, a les 16 hores, la trobada serà amenitzada per les cobles Ciutat de Girona, Jovenívola de Sabadell i La Principal del Llobregat.

 

La qualitat i exigència del programa de l'Aplec de Montmeló gaudeix a hores d'ara de prestigi entre el món sardanista, gràcies a la feina de l'equip de la comissió que organitza l'esdeveniment i, molt especialment, a la experiència i saviesa d'Àngel Capdeferro, un expert en confecció de programes.


En aquesta cinquena edició a més hi haurà un homenatge al montmeloní Domingo Domingo, gran aficionat al món de la sardana, amb l'estrena d'una Sardana del Mestre Amadeu Escoda i Castellví.

 

Recordem que a l'hora del dinar es farà una arrossada de germanor i s'han programat visites gratuïtes a Mons Observans  per a què el públic assistent pugui gaudir d'aquest jaciment arqueològic. El tiquet del dinar costa 12€ i inclou amanida, arròs, beguda i postres.

 

Per a gaudir de les visites i l'arròs de germanor cal enviar un correu electrònic a:Data de modificació: 11/04/2019 18:52:52