Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

01:22  |  06/12/2021

Data i hora oficial

El temps

LLIURATS ELS PREMIS ALS ATLETES LOCALS DE LA 2a MITJA

  • Miquel Pedrosa i Cintia Vidal van ser el guanyadors de Montmeló de la 26a Mitja (Foto de grup)

    Miquel Pedrosa i Cintia Vidal van ser el guanyadors de Montmeló de la 26a Mitja (Foto de grup)

  • Donació solidària de la Mitja a la Creu Roja de Granollers

    Donació solidària de la Mitja a la Creu Roja de Granollers

4/4/2019

Els primers atletes locals reben el seu reconeixement i premis dels col·laboradors. Miquel Pedrosa i Cintia Vidal van ser el guanyadors de Montmeló.

 

Aquest dimecres 3 d’abril a la tarda va tenir lloc, a l’Hotel Augusta de Vilanova del Vallès, el lliurament de premis als atletes locals i la donació solidàries de la 26 edició de la Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca.

 

L’acte va comptar amb la presència de l'alcaldessa de Vilanova del Vallès (Yolanda Lorenzo), alcalde de La Roca del Vallès (Carles Fernández), l’alcalde de Montmeló (Pere Rodríguez) i l’alcalde de Montornès (Jose A.Montero), poblacions que organitzen la Mitja, a més de representants de Henkel i les entitats organitzadores de la Mitja.

 

Es va premiar la primera i el primer classificat de cadascun dels quatre municipis i se'ls va lliurar un trofeu i un val del Centre Mèdic La Roca. Els premiats van ser, a Mitja Marató: Albert Caballero i Reyes Viera (Montornès), Miquel Pedrosa i Cintia Vidal (Montmeló),Xavier Teixidó i Silvia Cedillo (Vilanova) i Alexandre Pagès i Pilar Borrell (La Roca). A la Cursa dels 6km es premia al primer i primera local, que van ser Gema Barrachina i Eloi Cabezas.

 

El premi al primer i primera atleta local que havia passat per la meta de la Plaça de l’Era a La Roca del Vallès va ser per Cintia Vidal i Alexandre Pages, que van rebre el pernill, gentilesa de Cuixots Gironella. També hi havia premi (lot de vins donació de l'Estanc La Roca) als primers locals de La Roca en passar per aquesta meta volant, on van repetir premi Alexandre Pagès i Pilar Borrell.

 

Aquest acte també va servir també per formalitzar la donació solidària, que aquesta edició de la Mitja s’ha fet per primera vegada íntegrament per una causa comuna. Així, la recaptació íntegra de la Mini Solidària i el mig euro per inscrit a Mitja i cursa 6k que Henkel dona, es van donar a Creu Roja de Granollers per destinar-ho a programes d’inserció socio-laboral de persones en risc a la comarca. Va rebre el xec Xavier Guàrdia, president de l’assemblea Comarcal de Creu Roja Granollers, de mans d’Elisenda Ballester, en representació de Henkel.

 

Es formalitza així un any més el compromís de Henkel i la Mitja amb el territori i la col·laboració amb els programes per ajudar als més desprotegits, aquest any amb la donació d’un total de 2350 euros en total, aconseguint arribar a la xifra de més de 37.000 euros ja donats a diferents projectes solidaris durant aquests quinze anys.Data de modificació: 04/04/2019 18:45:28