Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

15:33  |  15/08/2022

Data i hora oficial

El temps

TORNA EL ROCCO’S CAMP, EL CAMPUS D’ESTIU PER A TOTES LES EDATS I TOTS ELS NIVELLS

  • Rocco’s Camp

    Rocco’s Camp

1/4/2019

Aquest juliol, infants d’entre 5 i 15 anys poden gaudir de les motos i l’off road des de qualsevol nivell. Monitors de categoria, més activitats, més jocs i més diversió. 

 

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló)- El Rocco’s Camp torna aquest estiu al traçat ‘off road’ situat dins del recinte del Circuit de Barcelona-Catalunya, el Rocco’s Ranch. Unes instal·lacions excepcionals a on els més petits i els joves podran practicar diferents modalitats: Dirt Track, Flat-Track, Motocross i Enduro. El Rocco’s Camp està pensat perquè els nens gaudeixin tant a sobre de les dues rodes com amb el seu dia a dia, amb activitats, esports, tallers i visites d’esportistes d’elit.  

 

En tres tandes diferents durant el mes de juliol, els participants podran viure un estiu ben diferent i emocionant, independentment del nivell de partida, ja siguin principiants o federats. La primera setmana tindrà lloc del diumenge 30 de juny al divendres 5 de juliol, i serà pels més petits. Els de mitjana edat podran venir al Rocco’s Ranch del diumenge 7 al divendres 12 de juliol; mentre que l’última setmana, de diumenge 14 al divendres 19 de juliol, serà pels més grans.

 

A banda del vessant formatiu, el campus serà diversió constant: piscina, platja, gimcana, jocs nocturns, karts, tallers de nutrició i mecànica, visites de pilots professionals i coneguts i molt més. L’any passat, els participants van poder viure la visita del pilot de Moto3, Gabriel Rodrigo, o la del mateix Maverick Viñales. Per la seva proximitat amb el Circuit de Barcelona-Catalunya, els inscrits tindran a la seva disposició el traçat mundialista un parell de dies per setmana. A més de poder recórrer la pista amb bicicleta, els nens coneixeran els racons més secrets i exclusius: els boxes, el pòdium i molt més. Abans d’acomiadar cada setmana de campus hi haurà una barbacoa i una nit d’acampada al mateix Circuit. Activitats dins i fora del recinte per aprendre i per fomentar valors inherents en aquest esport, com ara l’amistat, la companyonia, la disciplina i l’esforç.

 

L’any passat van ser nens de tots els racons del món els que no s’ho van voler perdre i van venir des de països com Àustria, Estats Units, Portugal, Itàlia... És una oportunitat única. Per assistir no és necessari disposar de moto pròpia. Les places són limitades i les inscripcions es poden fer a la pàgina web del Rocco’s Ranch (www.roccosranch.es). A més, els Abonats del Circuit gaudeixen del 5% de descompte.   Data de modificació: 02/04/2019 19:50:13