Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

10:48  |  31/01/2023

Data i hora oficial

El temps

EL WTCR – FIA WORLD TOURING CAR CUP COMPLETA DOS DIES D’ASSAIGS OFICIALS AL CIRCUIT

  • WTCR – FIA World Touring Car Cup

    WTCR – FIA World Touring Car Cup

29/3/2019

La cita al traçat català ha suposat la primera trobada del 2019 entre la majoria dels participants del certamen mundialista, que arrencarà en una setmana.

 

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló)- El Circuit de Barcelona-Catalunya ha tornat a convertir-se en banc de proves. En aquesta ocasió, el torn ha estat per al WTCR – FIA World Touring Car Cup. El campionat del món de turismes ha completat dos dies de pretemporada abans d'afrontar la primera cursa de l'any, que tindrà lloc al Marroc en una setmana.

 

Per primera vegada aquesta temporada, els participants del WTCR – FIA World Touring Cup s'han vist les cares. Ho han fet al traçat català, amb gairebé un ple d'assistència. Els presents han rodat a la mateixa vegada per la pista, i han revelat així totes les novetats i canvis. La llista de participants per al 2019 té un total de 13 equips, representant set marques diferents de vehicles. A més, set guanyadors d'algun títol mundial FIA, i nou addicions quant a pilots es refereix. Una de les cares noves és la de Mikel Azcona, pilot espanyol que es va coronar campió del certamen TCR Europe al mateix Circuit de Barcelona-Catalunya el passat mes d'octubre; així com la de Johan Kirstoffersson, el guanyador del Catalunya Ral·licross del 2018.

 

Per segon any consecutiu, el campionat ha confiat en el Circuit per celebrar la totalitat de la pretemporada. El passat 2018 va ser l'any de creació del campionat, nascut fruit de la fusió entre el World Touring Car Cup (WTCC) i el TCR International Series, del qual va adoptar els reglaments, sota la insígnia de la Federació Internacional d'Automobilisme (FIA).

 Data de modificació: 31/03/2019 13:01:50