Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

19:47  |  15/04/2021

Data i hora oficial

El temps

NOU HORARI DE  PRIMAVERA  A MONS OBSERVANS

  • Horari de primavera de Mons Observans

    Horari de primavera de Mons Observans

  • Vista aèria de Mons Observans

    Vista aèria de Mons Observans

  • Jornades Europees de Patrimoni a Mons Observans - Vista panoràmica

    Jornades Europees de Patrimoni a Mons Observans - Vista panoràmica

30/3/2019

Amb l'arribada del bon temps el jaciment de Mons Observans reemprendrà les visites setmanals i tornarà a obrir cada diumenge en l'horari habitual, des de les onze del matí fins a les dues del migdia.

 

Visites regulars

El jaciment obrirà els diumenges 7, 21 i 28 d’abril i 5, 12 i 26 de maig, amb visites guiades programades a les 11 h i a les 12,30 h.

 

Jornades de portes obertes

 A banda de les visites setmanals i coincidint amb les matinals que cada mes es dediquen al públic familiar, s’han programat dues jornades de portes obertes. La primera se celebrarà el diumenge 14 d’abril amb motiu del Dia Internacional dels Monuments i Llocs Històrics. S’organitzaran activitats de descoberta de l’entorn natural del jaciment, amb jocs de pistes i tallers a càrrec de Green Emotions.  La segona jornada s’esdevindrà el diumenge 19 de maig (Dia Internacional dels Museus) i estarà dedicada a la deessa Flora, amb visites teatralitzades i tallers de corones florals.

 

Preludi de l’estiu

Aquest nou horari es mantindrà fins al 26 de maig per donar pas, a partir del mes de juny, a les activitats d’estiu en horari de tarda/vespre (Mons Observans cap al tard i Nits d’Estiu a la Romana).

Us hi esperem!

 Data de modificació: 11/04/2019 19:36:31