Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

20:21  |  07/08/2022

Data i hora oficial

El temps

MONTMELÓ, POSSIBLE ESCENARI DEL DOCTOR MÚSIC FESTIVAL

  • Doctor Music Festival

    Doctor Music Festival

27/3/2019

El Circuit de Barcelona-Catalunya podria ser la nova localització del mític festival d’Escalarre. Segons un comunicat difós per la direcció del Doctor Music Festival, estan buscant ubicacions alternatives al Pallars Sobirà per poder complir amb la normativa i apunten que el canvi està motivat per una “exagerada interpretació normativa, dels riscos teòrics d’inundació d’una vall que no s’ha inundat mai a l’estiu”.

L’organització del festival ha emès un comunicat on expressen que estan buscant ubicacions alternatives a l’Escalarre on es volia tornar a fer. En el mateix comunicat apunten però que encara no hi ha cap acord signat per traslladar el Festival a Montmeló, tot i que és una de les opcions, ja que el Circuit “és una excel·lent localització que asseguraria les necessitats i garanties que requereix un esdeveniment de gran magnitud” com el Doctor Music.

L’Ajuntament de Montmeló valora de forma positiva l’opció de l’organització de realitzar el Doctor Music a l’espai del Circuit. De moment no ha rebut cap confirmació oficial i està a l’espera de rebre notícies. També els comerciants acollirien de bon grat la proposta perquè consideren que donarà més ambient en el municipi.

El festival se celebrarà en les mateixes dates que estava previst, el segon cap de setmana de juliol, mantenint el mateix nombre d’escenaris i amb tots els artistes confirmats fins ara. El cartell ja compta amb grups internacionals com Chemical Brothers, The Smashing Pumpkings o The Strokes. També està confirmada l’actuació de Rosalía, Els Catarres, Joan Dausà o Sopa de Cabra.Data de modificació: 03/04/2019 09:23:03