Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

08:15  |  01/07/2022

Data i hora oficial

El temps

LA POLIVALENT TANCARÀ UN MES DE MARÇ MOLT MUSICAL AMB UN RECITAL DE COPLA

 • La Pegatina

  La Pegatina

 • La Pegatina

  La Pegatina

 • Mulïer

  Mulïer

 • De Simba a Kiara

  De Simba a Kiara

 • Una copla de más - Sandra Bellido

  Una copla de más - Sandra Bellido

27/3/2019

La programació de la Polivalent del mes que es tanca ha estat molt musical. La primera setmana la sala va acollir l'espectacle de dansa contemporània Mulïer. El segon cap de setmana va actuar La Pegatina i la sala es va tornar a omplir amb el musical De Simba a Kiara. I per tancar el més, la cantant Sandra Bellido realitzarà un recital de copla.

Sense cap mena de dubte, la Sala Polivalent ha viscut un més d'allò més musical, amb una gran acollida de públic, especialment en el concert d'assaig general de la nova gira de La Pegatina i amb la tornada del musical tribut al Rey León de la companyia OnBeat. Cal sumar la bona acollida dels tallers de ritmes llatins i la sessió de nit de salsa del passat dia 23.

La Sala Polivalent a més ha acollit durant aquest mes de març l'espectacle teatral Calma!, del polifacètic Guillem Albà, la sessió de teatre infantil del grup Xarxa amb l'obra Adeu Peter Pan i la segona sessió de cinema familiar amb la projecció de la pel·lícula Paddington 2.

Aquest divendres 29, amb motiu del dinar de germanor entre la comunitat de Segureños de Montmeló, la Polivalent acollirà un recital de copla a càrrec de l'artista de Segura de León, Sandra Bellido, que estarà acompanyada al piano per Rubén Robles.

L'espectacle continua a la Polivalent durant el mes d'abril, amb un espectacle d'òpera a càrrec de l'Aula de Lírica de Granollers, amb el nom d'Els tres Tenors, el pròxim dia 7. El cap de setmana següent, dissabte 13 d'abril, tindrà lloc l'obra teatral Mort a les cunetes, un sentit homenatge a les víctimes de la repressió franquista. I per tancar el mes d'abril, el dia 28 arribarà de nou el Mag Lari per convertir la sala en un espai ple d'humor, il·lusió i màgia.Data de modificació: 28/03/2019 18:02:01