Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

16:32  |  22/05/2022

Data i hora oficial

El temps

NOVA BECA D’ESTUDIS “SAMUEL FERNÁNDEZ”

  • Formula Student

    Formula Student

  • Formula Student Spain

    Formula Student Spain

24/3/2019

L’empresa QEV Technologies ha ofert a l’Ajuntament de Montmeló la possibilitat de convocar una beca d’estudis a la Universitat Rey Juan Carlos per al Curs Superior Universitari de Tècnic Especialista en Motorsport.

 

El curs està recomanat per a alumnes titulats en cicles formatius en automoció i per a estudiants d’enginyeria que estiguin acabant els seus estudis. Combina conceptes d’enginyeria i mecànica de competició amb teoria i pràctiques reals en els equips de competició de l’empresa.

 

Des del departament d’ensenyament s’està elaborant un reglament per tal de marcar els criteris per poder accedir a aquest ajut que durà el nom de “Samuel Fernández; Samu”, jove de Montmeló que va morir l’estiu de 2018. En Samuel va estudiar un cicle formatiu en automoció i participava en la Fórmula e-student que se celebra cada any al Circuit de Montmeló.

 

QEV Technologies és una empresa situada al Polígon Industrial del Circuit. El grup QEV integra una àmplia experiència en la gestió i desenvolupament de projectes d’abast global en el sector de l’electro-mobilitat de caràcter innovador i tecnològic. Actualment QEV Technologies està fent possible l'èxit de l'equip Mahindra Racing a la e-Fórmula.Data de modificació: 28/03/2019 13:18:41